FCSB trece la o noua etapa in pregatirea pentru RELUAREA Ligii 1! Cu cine vor juca ros albastrii in amicale

FCSB trece la o noua etapa in pregatirea pentru RELUAREA Ligii 1! Cu cine vor juca ros albastrii in amicale

 

FCSB se pregateste de revenirea fotbalului din Liga 1 si va disputa doua meciuri amicale.

Liga 1 va reveni, cel mai probabil, in weekend-ul 13-14 iunie, iar echipele se pregatesc inca din 15 mai, cand s-au relaxat masurile de prevenire pentru coronavirus.

Este si cazul FCSB, echipa ai carei jucatori s-au antrenat individual incepand cu data de 15 mai, apoi au trecut la antrenamentele in grupuri de cate patru. Din aceasta saptamana, echipele se vor antrena normal, respectand masurile de distantare sociala.

FCSB va disputa si doua meciuri amicale inainte de revenirea Ligii 1. Academica Clinceni si FC Voluntari vor fi adversarele echipei antrenate de Bogdan Vintila, relateaza telekomsport.

Jucatorii FCSB vin dupa o pauza de doua zile din cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB. Becali i-a lasat pe jucatori sa se relaxeze inainte de a incepe cu adevarat perioada de foc, cu pregatirea meciurilor oficiale.

Patronul ros albastrilor s-a axat tot mai mult pe jucatori tineri. A investit in aducerea mai multor jucatori, pe care vrea sa ii vanda pe sume mari. Este si cazul lui Florinel coman sau Dennis Man, pe care Becali poate lua peste 10 milioane de euro.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT