”Autocarul FCSB-ului e acolo”. Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților din Ucraina

Gigi Becali FCSB Razboi ucraina Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 15:48
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 15:58
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se implică pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina.

Autocarul vicecampioanei României a sosit deja la granițele cu Ucraina pentru a transporta refugiați.

"Cel mai important e că am vorbit cu ministrul de Interne și mi-a zis că, la ora asta, au totul sub control. Mi-a zis că o să apeleze la mine, dacă va fi nevoie.

  • Gigi Becali

Mi-a dat și un site unde să anunț disponibilitatea noastră. Când va fi nevoie, mă va contacta. Să dea Domnul să nu fie nevoie să mă contacteze. Autocarele sunt acolo. Autocarul, care o duce pe Steaua (n.r. FCSB), este acolo.

Am avut reacții de la mulți prieteni, care ziceau că vor și ei să cazeze cinci oameni, alții vor să cazeze 10 persoane. Ei credeau că eu îi centralizez pe refugiați. Au fost care au spus că vor să aducă și ei mâncare la oameni”, a spus Gigi Becali, conform Antena 3.

Persoanele din Ucraina nu au statut de refugiaţi, ci apar în evidenţele autorităţilor române ca fiind turişti. Mulţi dintre ei provin din zona capitalei Kiev.

Sute de familii din Ucraina, care au ajuns la Botoşani cu autoturisme sau cu microbuze, s-au cazat în noaptea de joi spre vineri în mai multe hoteluri din municipiul reşedinţă de judeţ.

„La noi s-au cazat peste 30 de persoane din Ucraina. Fişele de cazare au fost completate în limba engleză, pentru că probabil nu ştiu limba română. Noi în acest moment nu mai avem camere libere”, a declarat, pentru AGERPRES, recepţionera unui hotel din zona ultracentrală a municipiului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!