Peluza Nord, acțiune de suflet pentru refugiații din Ucraina. S-au implicat și jucătorii de la FCSB

peluza nord Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 20:41
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 20:54

Suporterii conduși de Gheorghe Mustață vor fi duminică în zona Basarabia din București, unde vor avea un punct de suport.

Oameni din sportul românesc demarează inițiative pentru ajutorarea refugiaților care vin din Ucraina, plecați din țară după izbucnirea războiului, joi dimineața.

Așa se întâmplă și cu suporterii FCSB care au anunțat sâmbătă o acțiune organizată lângă Arena Națională, duminică. Gheorghe Mustață va pleca apoi alături de alți suporteri ai roș-albaștrilor spre Sighet, la punctul de frontieră. 

Iată anunțul Peluzei Nord, grupare de fani care menționează că s-au implicat și jucătorii, dar și staff-ul vicecampioanei, formație care duminică întâlnește trupa lui Gică Hagi, Farul Constanța.

„Peluza Nord Steaua sustine Ucraina! 

Maine 27.02.2022, incepand cu ora 12:00, pe B-dul Basarabia, intre fostul patinoar si Arena Nationala, peluza noastra va organiza un punct de suport pentru toti cei care vor sa doneze alimente sau ajutoare pentru refugiatii din Ucraina! Vom pleca apoi catre punctul de frontiera din Sighet si vom imparti ajutoarele celor care trec granita, fugind din fata razboiului. 

Daca vrei sa ajuti si tu poţi dona: 

- haine, produse de igiena, paturi, prosoape, medicamente

- mancare neperisabila (care sa nu se strice repede) 

- alte produse necesare situatiei actuale 

Atentie, nu donati bani, doar produse care pot fi de ajutor refugiatilor. 

Orice persoana care are posibilitatea sa ne ajute cu masini sau dube se poate alatura celor care pleaca spre punctul de frontiera! Orice sfat, propunere, ajutor sunt bine venite! PS - echipa si staff-ul echipei se alatura eforturilor noastre si sprijina actiunea Peluzei Nord! Le multumim pentru tot!”, a notat Peluza Nord pe pagina de Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!