Liga 1

FCSB primește și vești bune după haosul provocat de Covid-19! Revenire importantă la antrenamente 

FCSB are mari probleme de lot din cauza noului coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:54
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:55

La un an distanță de la focarul de Covid-19 care le-a dat bătăi de cap, roș-albaștrii s-au confruntat din nou cu o situație similară. Doar 13 jucători de câmp a avut FCSB-ul pentru meciul cu CS Mioveni, iar după el au rămas fără doi fotbaliști importanți, Tănase și Miron, accidentați. 

Astfel, meciul cu Farul, programat inițial să se dispute duminică, a fost reprogramat, iar pentru FCSB ar urma meciul din Cupă, de miercuri, cu FC Voluntari. 

Deși până acum au doar nouă jucători de câmp și doi portari valizi, roș-albaștrii speră să recupereze din ei, iar pentru antrenamentele de luni au primit o veste excelentă. Antrenorul Edward Iordănescu, alături de staff-ul său, se întoarce la antrenamente, începând cu ziua de luni, informează Fanatik

FCSB, cu probleme de lot în continuare

Vicecampioana riscă să piardă la 'masa verde' meciul din Cupă în cazul în care nu recuperează din jucători. Antrenamentul lui Iordănescu se va desfășura cu nouă jucători de câmp și doi portari, iar pentru disputarea unei partide au nevoie de 13 jucători apți. 

Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Andrei Vlad și Ștefan Târnoveanu sunt jucătorii pe care îi are la dispoziție Iordănescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies