Fotbal intern

Farul - FCSB, amânat din cauza infectărilor cu Covid de la bucureșteni. Când se va disputa meciul

Partida ar fi trebuit să se joace duminică.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:45
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 15:32

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul Farul Constanța - FCSB, programat inițial pentru ziua de duminică.

Decizia a fost luată  astăzi, după ce FCSB a solicitat amânarea din cauza faptului că nu poate avea la dispoziție cei 13 jucători necesari pentru a disputa un meci. Data de disputare a meciului a fost stabilită pentru 4 noiembrie, de la ora 17:30.

”Am rămas în unsprezece jucători valizi, cu doi portari”, anunța ieri managerul general Mihai Stoica după ce mai mulți fotbaliști au fost infectați cu coronavirus.

În plus, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt accidentați.

Comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal

”În urma verificării situației și a documentelor transmise de clubul Fotbal Club FCSB S.A în raport de dispozițiile regulamentare aplicabile în cazul infectării participanților cu virusul Sars-Cov2, Liga Profesionistă de Fotbal a decis reprogramarea partidei FC Farul Constanța - FC FCSB S.A. din etapa a XIII-a, în conformitate cu prevederile art. 12.1 din ROAF și alin. 3 și 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor adoptate de FRF prin Hotărârea Comitetului de Urgență din 27.07.2021.

Conducerea LPF împreună cu reprezentanții FCSB au încercat în cursul ultimelor două zile sa găsească soluții pentru ca jocul să se dispute la data stabilită. Din păcate, având în vedere răspândirea rapidă și necontrolată a virusului în cadrul clubului, FCSB nu a reușit, în ciuda eforturilor făcute, să identifice resursele umane necesare pentru completarea lotului în vederea atingerii numărului minim de 13 jucători prevăzut în Principiile de desfășurare a competițiilor adoptate de FRF.

În momentul de față clubul FCSB  dispune doar de 12 jucători, din care 8 din lista A și 4 din lista B (Constantin Valentin Budescu, Andrei Daniel Vlad, Darius Dumitru Olaru, Denis Grațian Harut, Paulo Vinicius DE SOUZA NASCIMENTO, Risto RADUNOVIC, Ioan Andrei Vasile DUMITER, Claudiu Andrei KEȘERU – lista A și Stefan TARNOVANU, Ianis Ilie STOICA, Ovidiu PERIANU, Alexandru Marian MUSI – lista B)”, se precizează în comunicatul LPF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies