FCSB, ediție limitată. Detaliul observat de Florin Răducioiu

FCSB FCSB editie limitata Florin Raducioiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 17:25
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 18:03

Fostul mare atacant al naționalei evidențiază un aspect esențial la FCSB.

Mihai Pintilii a pedalat pe ideea că nu va rămâne principal la FCSB, dar va rămâne tot în club, posibil și în staff-ul viitorului antrenor al roș-albaștrilor. Deși elevii săi au scos în evidență la toate interviurile că ar dori ca Pintilii să rămână în acest rol, sunt șanse infime ca fostul mijlocaș să rămână "în post". 

Cert este că după plecarea lui Nicolae Dică, fotbaliștii de la FCSB au arătat mai multă unitate, dar și agresivitate pe teren. Partida cu Rapid, scor 3-1, pe Național Arena, e elocventă pentru noua atitudine a jucătorilor despre care Gigi Becali crede că vor lua titlul după o pauză de opt ani. 

Răducioiu vorbește despre o schimbare totală a vicecampionilor, generată de strategia și de felul în care relaționează Pintilii cu elevii săi.

Detaliul subliniat de Răducioiu

"Asistăm la o transformare. Acum, sincer, din păcate pentru Dică, e adevărat. Asistăm la o transformare a echipei, din punct de vedere al entuziasmului, al declaraţiilor, până şi al modului cum ei se bucură la goluri. Această îmbrăţişare colectivă în jurul antrenorului e un semnal important. E o transformare.

Bineînţeles că este ostentativă. Absolut. Văzut din afară, cu ochi de suporter, sigur că da. Este ostentativ. Ceva s-a întâmplat, e clar că s-a vrut asta. Echipa nu mai era cu Dică şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat", a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport. 

De la plecarea lui Nicolae Dică (42 ani), FCSB nu a numit un nou antrenor pricipal. Roș-albaștrii au mers pe mâna lui Mihai Pintilii (38 ani), care a obținut o înfrângere, 1-3 cu West Ham, și două victorii, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova.

Becali, în stand-by?

Recent, Gigi Becali anunța că are mai multe variante pentru banca tehnică și că va cântări care este cea mai bună opțiune.

Văzând cum evoluează echipa cu Mihai Pintilii, Gigi Becali s-a răzgândit este hotărât să meargă pe mâna fostului închizător până la finalul sezonului. 

„Nu caut antrenor. O să fac conform regulamentelor. Dacă îmi permite regulamentul și alții au făcut, fac și eu. Dacă nu, nu fac. Dacă a făcut Croitoru, înseamnă că se poate.

Când faci o casă, dacă nu ai inginer, faci casa și moare omul. Pe când la antrenorat este vorba despre a antrena o echipă. Dacă echipa aia nu e bine antrenată, o să piardă meciul, nu moare niciun meci. Cine pierde? Cel care l-a pus antrenor. Nu moare nimeni, nu e niciun pericol public.

Dacă mă întrebi pe mine, eu îți spun opinia. Eu sunt societate comercială și îl angajez pe unul. Ăla nu are pericol social. E problema mea, chestiunea mea economică. Ce treabă am eu? Mă obligi pe mine să pun antrenor?”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

 

VIDEO Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!