florin tanase FCSB Gigi Becali Superliga Florin Tanase

Florin Tănase face jocurile la FCSB!? Becali i-a cerut părerea în privința noului antrenor: „El îi dă afară, el îi pune!”

Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor pentru FCSB, după ce a aflat că Mihai Pintilii nu-i poate lua locul pe bancă lui Nicolae Dică.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 16:15
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 16:19

Patronul vicecampioanei a susținut mai în glumă, mai în serios că în momentul de față se sfătuiește cu Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului, plecat în această vară la Al Jazira (Emiratele Arabe Unite), în vederea numirii unui nou antrenor pe banca „roș-albaștrilor”.

Becali a mai spus că îl așteaptă pe Tănase la FCSB după ce se satură de banii arabilor, pentru a ocupa postul de „secund”.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

Florin Tănase chiar a discutat cu Becali despre antrenamente

MM Stoica a dezvăluit că Florin Tănase a trecut pe la Gigi Becali când a revenit în țară și i-a povestit acestuia, încânta, despre ce antrenamente face la Al Hazira.

După discuția Gigi Becali a cerut intensificarea antrenamentelor și prelungirea perioadelor de pregătire.

„Florin Tănase a fost la Gigi şi i-a zis ce antrenamente face Kaizer acolo, a venit foarte încântat. Ţineţi minte că a ieşit Gigi şi a spus asta. Bineînţeles, ăla făcea anternamentele lui Ajax, normal. Gigi, dacă ar fi după el, un jucător s-ar anterna opt ore pe zi”, a spus MM Stoica, la Orangesport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!