GALERIE FOTO FCSB - Chindia Târgoviște 3-2 | Olaru a ratat cu poarta goala în penultima fază. "Roș-albaștrii" culeg cele trei puncte la finele partidei

FCSB s-a duelat în etapa a cincea cu Chindia Târgoviște. În prima repriză, oaspeții au fost categorici, marcând de două ori. Însă, elevii lui Dică au arătat în partea a doua a meciului de ce sunt în stare și au întors scorul în doar 15 minute. "Roș-albaștrii" pleacă de pe Arena Națională cu 3 puncte.

Live text: FCSB - Chindia Targoviste
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 23:28
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 23:32
FCSB
sport live match gol! Joonas Tamm '58
sport live match gol! Andrei Cordea '55
sport live match gol! Andrei Cordea '49
3-2
5
Chindia Targoviste
'28 Daniel Popa sport live match gol!
'22 Doru Popadiuc sport live match gol!
MIN '90+4
Final

Final.

MIN '90+4
Ratare

RATARE INCREDIBILĂ! FCSB pleacă pe un contraatac, Tavi Popescu are o cursă formidabilă și vrea să fie altruist. Fotbalistul îi pasează lui Darius Olaru care ratează cu poarta goala. "Roș-albaștrii" eșuează în a marca al patrulea gol.

RATARE INCREDIBILĂ! FCSB pleacă pe un contraatac, Tavi Popescu are o cursă formidabilă și vrea..._484
MIN '88
Ratare

Corner executat excelent de Andrei Cornea. Mingea îl găsește pe Edjouma, care lovește spectaculos cu capul, însă, pe direcția lui Căbuz. FCSB a fost aproape să marcheze golul cu numărul patru în această seară. Chindia rezistă.

MIN '85
Cartonas galben

Mihaiu vede cartonașul galben după o intervenție dură asupra fotbalistului de la FCSB, Pantea. Jucătorul Chindiei are o intrare intârziată. "Roș-albaștrii" beneficiază de o fază fixă care ar putea fi extrem de periculoasă pentru defensiva adversă.

MIN '79
Ratare

FCSB se joacă cu defensiva Chindiei. Miculescu șutează periculos spre poarta lui Căbuz, însă portarul respinge balonul. La câteva secunde distanță, Cordea caută al treilea gol, însă defensiva a îndepărtat pericolul.

MIN '74
Ratare

Abia intrat pe teren, mingea îl găsește pe Mihaiu, care se află unu-la-unu cu portarul FCSB-ului. Șutul jucătorului de la Chindia este, însă, dezamăgitor. Târnovanu prinde și repune mingea repede în joc. "Roș-albaștrii" răsuflă ușurați în urma unei faze care ar fi putut distruge munca din primele 15 minute ale reprizei.

MIN '67
Ratare
Darius Olaru primește mingea în centru, la marginea careului și lansează un șut periculos spre poarta lui Căbuz! Goalkeeper-ul Chindiei boxează mingea, iar dâmbovițenii înlătură pericolul creat de FCSB la poarta lor. Răsfulă ușurați, pentru moment.
MIN '65
Cartonas galben

Doru Popadiuc vede galben! Fotbalistul Chindiei intră dur la David Popescu, iar centralul nu ezită să scoată cartonașul din buzunar. Se întind nervii la oaspeți după ce au primit trei goluri în zece minute.

MIN '58
Gol

GOOOOOOOOOOL FCSB! Joonas Tamm înscrie încă odată pentru echipa "roș-albastră". Răsturnare de situație la 180 de grade pe Arena Națională. Lovitură splendidă de cap a lui Tamm! Defensiva Chindiei este inexistentă în startul reprizei secunde.

GOOOOOOOOOOL FCSB! Joonas Tamm înscrie încă odată pentru echipa "roș-albastră". Răsturnare..._477
3-2
MIN '55
Gol

GOOOOOOOOOL FCSB! Cordea execută o fază pe cont propriu! Jucătorul realizează "dubla" și restabilește egalitatea în favoarea FCSB-ului. Abia acum se cunoaște omul în minus la Chindia. Dică și-a pus elevii la punct la pauză.

GOOOOOOOOOL FCSB! Cordea execută o fază pe cont propriu! Jucătorul realizează "dubla"..._476
2-2
MIN '49
Gol

GOOOOOOOOL FCSB! Andrei Cordea fructifică cu calm din pasa lui Tavi Popescu. "Roș-albaștrii" intră determinați de la vestiare să întoarcă scorul pe Arena Națională.

GOOOOOOOOL FCSB! Andrei Cordea fructifică cu calm din pasa lui Tavi Popescu. "Roș-albaștrii"..._475
1-2
MIN '45
Inceput

A doua parte a jocului a început.

MIN '45
Pauza

Final de primă repriză!

MIN '34
Ratare

Boboc centrează foarte bine din banda dreaptă, Miculescu reia cu capul și șutează la colțul scurt. A părut că mingea a intrat în poartă, însă, din nefericire pentru FCSB, scorul rămâne în favoarea Chindiei.

MIN '32
Ratare

Coman, călcâi superb pentru Pantea care șutează puternic spre spațiul porții lui Căbuz. Balonul ajunge la Boboc, care încearcă să reducă diferența, iar faza este calmată, ulterior, de Chindia care aruncă mingea din careul propriu.

MIN '28
Gol

GOOOOOOOL Chindia! Daniel Popa îl învinge pe Ștefan Târnovanu cu un șut excelent la colțul scurt. Joonas Tamm nu a putut să-l oprească. Oaspeții înscriu de două ori în șase minute aflați în inferioritate numerică.

GOOOOOOOL Chindia! Daniel Popa îl învinge pe Ștefan Târnovanu cu un șut excelent la colțul scurt...._470
0-2
MIN '22
Gol

GOOOOOOOL Chindia! Doru Popadiuc deblochează tabela pentru oaspeții aflați în inferioritate numerică! Cursă formidabilă a fotbalistului cu un șut spectaculos care îl învinge pe Târnovanu.

GOOOOOOOL Chindia! Doru Popadiuc deblochează tabela pentru oaspeții aflați în inferioritate numerică!..._469
0-1
MIN '20
Ratare

Chindia este periculoasă și în 10 oameni! Șerban lansează o lovitură spre poarta lui Târnovanu, iar goalkeeper-ul FCSB-ului respinge balonul care ar fi atins bara transversală dacă n-ar fi intervenit. Oaspeții execută un corner, iar FCSB reușește, în cele din urmă, să înlăture pericolul.

MIN '11
Ratare

Vadim Rață îl găsește pe Coman, fotbalistul îi face mingea lui David Miculescu care șutează periculos în careul Chindiei. Mingea, însă, nu găsește spațiul porții, iar oaspeții beneficiază de un aut de poartă.

MIN '7
Eliminare

Căpitanul Chindiei Neguț vede cartonașul roșu după intervenția VAR-ului. Fotbalistul l-a faultat dur pe Florinel Coman, intrând cu crampoanele pe gamba "roș-albastrului". FCSB va beneficia de superioritate numerică după doar șapte minute trecute pe Arena Națională.

MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră startul meciului.

Lineup
Echipele de start!

FCSB: Târnovanu - Boboc, Bouhenna, Tamm, Pantea - Dulca, Rață - Cordea, Miculescu, Coman - Rusu;
 
Chindia: Cabuz - Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu - Neguț, Passaglia, Vorobjovas, Șerban - Popadiuc - Popa.
14-08-2022 21:24

FCSB – Chindia Târgoviște

FCSB și Chindia se întâlnesc în etapa a cincea din Superliga, dumminică, de la ora 21:30.
 
FCSB - Universitatea Craiova, scor 0-2, a fost singura înfrângere suferită de roş-albaştri în ultimele opt meciuri disputate în campionat din postura de gazde, în rest au cinci victorii şi două rezultate de egalitate.

FCSB – Chindia Târgoviște, duminică, 14 august – ora 21.30

De la revenirea fotbalului târgoviştean pe prima scenă, FCSB şi Chindia s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus bucureştenii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
 
Primul meci a avut loc pe 20 octombrie 2019, Chindia - FCSB 1-2, goluri înscrise de Daniel Florea, respectiv Mihai Leca - autogol şi Harem Gnohere. În returul sezonului regulat 2019-2020, pe 22 februarie 2020, cele două au remizat pe „Arena Naţională", scor 1-1.
 
Cea mai recentă confruntare a fost şi partida cu cele mai multe goluri: 13 februarie 2022, FCSB - Chindia 3-2 (D. Olaru, V. Gheorghe - dublă / D. Popa, M. Butean).
Modifică setările cookies