Gigi Becali alexandru albu Concordia Chiajna FCSB Transfer Superliga

FCSB are o noua tinta pentru centrul apararii! Fotbalistul dorit si in sezonul trecut e din nou in vizorul lui Gigi Becali

Echipa bucuresteana cauta sa-si intareasca lotul pentru sezonul urmator.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 31 Mai 2021, 15:47
Data actualizarii: Luni 31 Mai 2021, 16:35

Dupa ce a vrut sa-l aduca pe Ulrich Meleke de la Botosani, insa s-a lovit de refuzul patronului formatiei moldovene, Valeriu Iftime, Gigi Becali s-a reorientat si vrea sa-l convinga pe Alexandru Albu, fotbalistul celor de la Concordia Chiajna, care a evoluat in ultimul sezon pentru UTA Arad in prima liga, anunta ProSport.

Pretul pe care echipa ilfoveana l-ar vrea pentru polivalentul fotbalist de 26 de ani este de 400.000 de euro, iar cei de la UTA ar vrea si ei sa continue sa-l aiba pe Albu, insa pretul este unul pe care nu foarte multe echipa din Romania si-l permit sa-l plateasca, insa FCSB-ul este una dintre cele care ar putea sa faca asta.

Totusi, ramane de vazut daca Gigi Becali va mai negocia sau va trece direct la fapte in ceea ce-l priveste pe jucatorul Chiajnei, avand in vedere ca variantele pentru defensiva ale FCSB-ului sunt limitate, iar Andrei Miron a fost anuntat de bucuresteni ca nu se vor mai baza pe el.

Modifică setările cookies