FCSB a anuntat primul amical al verii, sambata de la ora 17.30! Cu cine va debuta Bogdan Andone

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Iunie 2019, 16:42

	FCSB a anuntat primul amical al verii, sambata de la ora 17.30! Cu cine va debuta Bogdan Andone

Prima partida a lui Bogdan Andone la FCSB va fi LIVE VIDEO si pe www.sport.ro, Facebook/Sport.ro si in aplicatia de mobil Sport.ro.

Vicecampioana Romaniei, FCSB, a anuntat astazi ca meciul de debut al lui Bogdan Andone pe banca va avea loc sambata, pe 22 iunie, de la ora 17.30 impotriva celor de la CS Coltea. Meciul va avea loc pe stadionul "Unirea" din Tarlungeni.

Pentru FCSB nu vor evolua jucatorii care se afla la echipa nationala de tineret (Dennis Man, Florinel Coman, Andrei Vlad, Dragos Nedelcu), iar Harlem Gnohere are sanse mici sa joace, terminand sezonul precedent accidentat.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meci #amical #colțeafcsb CS Colțea - FCSB, sâmbătă la Târlungeni! FCSB anunță că prima partidă amicală a verii, împotriva celor de la Celta Brasov / CS Coltea 1920, se va disputa sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17:30, pe Stadionul ”Unirea”, din Târlungeni. Accesul la acest meci se va face GRATUIT, în limita locurilor disponibile în stadion! Partida va putea fi urmărită în direct și pe canalul de YouTube FCSB TV, la adresa www.youtube.com/FCSBTV, precum și direct pe site-ul nostru, www.fcsb.ro, în secțiunea FCSB TV. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies