Liga 1

GALERIE FOTO Farul, privată de un penalty la meciul cu CFR Cluj? Ce arată reluările la duelul Letica - Moldoveanu

CFR Cluj - Farul Constanța se dispută în runda a șaptea din play-off-ul Ligii 1.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 21:51
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 21:54

Prima fază importantă a meciului de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu a venit după doar șapte minute, după o degajare greșită a portarului Karlo Letica.

Farul, privată de un penalty la meciul cu CFR Cluj?

Portarul lui CFR Cluj a primit o pasă de la un coechipier, a preluat, însă a degajat direct în Robert Moldoveanu, aflat în pressing de întâmpinare. Mingea a ricoșat în marginea careului, iar Letica l-a faultat pe atacantul Farului.

Radu Petrescu a acordat lovitură liberă din marginea careului pentru Farul și cartonaș galben lui Karlo Letica, însă reluările par să arate că Moldoveanu se afla pe linia careului în momentul contactului, situație în care centralul ar fi trebuit să citeze penalty pentru oaspeți.

Karlo Letica se află la doar al doilea meci oficial la CFR Cluj. Transferat în toamnă la campioana României, goalkeeper-ul croat a fost desemnat de Dan Petrescu noul portar titular al echipei, nemulțumit fiind de evoluțiile lui Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

"Dacă nu se accidentează, ar trebui ca Letica să înceapă dacă se comportă cum s-a comportat la antrenamente săptămâna asta.

A arătat foarte bine, nu văd de ce n-ar apăra în continuare. Mie nu-mi place să schimb portarii, în anii trecut n-am schimbat, dar regula U21 și forma sportivă m-au făcut să schimb portarul", a spus Dan Petrescu, înaintea meciului cu Farul.

Modifică setările cookies