Liga 1

GALERIE FOTO Farul - FCSB 0-4 | ”Scorul e puțin surprinzător pentru mine”. Toni Petrea, după ce FCSB s-a distrat cu Farul

Farul - FCSB 0-4 | Toni Petrea a tras concluzii după meciul câștigat de echipa sa la Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 23:50
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 23:54

În urma acestei partide, FCSB a ajuns la 46 de puncte și este la două puncte în spateleliderului CFR Cluj. Farul rămâne pe cinci, cu 28 de puncte. 

Toni Petrea: ”Lupta e foarte strânsă”

”O victorie importantă, rămânem în cursa pentru titlu. Un joc pe care l-am controlat, mai ales în prima parte. În repriza a doua am mai redus motoarele. Scorul, un pic surprinzător pentru mine, nu mă gândeam decât la cele trei puncte și nu pot decât să fiu fericit.

  • Toni Petrea

Coman a intrat bine în joc, a avut o primă repriză bună, în repriza a doua s-a cam sufocat, mi-a și spus, era normal. I-am dat libertate și cred că a făcut-o bine pe toate pozițiile din atac. Tănase e primul (n.r.- executant de penalty-uri), al doilea în funcție de ce jucători sunt pe teren.

Ținând cont că ultimele două play-off-uri le-am pierdut cum le-am pierdut, cred că s-a acumulat experiență, se poate vorbi de o maturitate în joc. Și adversarele câștigă și mă bucur că jucătorii se exprimă destul de bine în ciuda presiunii. Lupta e foarte strânsă”, a declarat Toni Petrea.

În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu, cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa la Cluj pentru duelul cu CFR.

FCSB se poate lăuda cu un golaveraj bun în play-off. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, după cel al Universității Craiova, care are 16, dar și cea mai bună apărare, cu doar patru goluri primite.

Modifică setările cookies