Liga 1

GALERIE FOTO Farul - FCSB 0-4 | Tănase e golgheter în Liga 1 și țintește titlul de campion! Ce a spus după ce a marcat trei goluri la Constanța

Farul - FCSB 0-4 | Florin Tănase a marcat trei goluri în poarta Farului Constanța și este pe primul loc în topul golgheterilor din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 23:07
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 23:14

Decarul FCSB-ului nu se gândește la titlul de golgheter, ci la cel de la campion. Tănase crede că primul gol, marcat de el din pasa lui Darius Olaru, a schimbat soarta partidei de la Ovidiu.

„Primul hat-trick, sunt fericit că am reușit să marchez în seara aceasta de trei ori. Am avut un început de meci dificil, acel prim gol a fost cel mai important, ei ne dominau, noi nu prea stăteam bine în teren.

Florin Tănase: ”Acel gol a schimbat soarta meciului”

Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa, mai avem patru meciuri foarte dificile. Nu trebuie să ne bucurăm prea mult, n-am realizat nimic, mai sunt patru meciuri care vor fi foarte dificile. Acel gol cred că a schimbat soarta meciului, acel prim gol, din ce am simțit în teren alergam cam mult după minge și, dacă continuam așa, cu siguranță era greu.

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori, dar fără ajutorul colegilor nu puteam să reușesc. Este și meritul lor, nu contează atât de mult titlul de golgheter, mai mult cel de campion al României. Sper să câștigăm meciurile rămase.

Craiova joacă pentru ea, să-și câștige punctele, să urce în clasament. Rămâne de văzut dacă va juca un rol important, depinde ce vom face noi cu ei”, a spus Florin Tănase.

În urma acestei partide, FCSB a ajuns la 46 de puncte și este la două puncte în spateleliderului CFR Cluj. Farul rămâne pe cinci, cu 28 de puncte. 

În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu, cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa la Cluj pentru duelul cu CFR.

FCSB se poate lăuda cu un golaveraj bun în play-off. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, după cel al Universității Craiova, care are 16, dar și cea mai bună apărare, cu doar patru goluri primite.

Modifică setările cookies