NEWS ALERT Fără minute la CFR Cluj dar integralist la EURO 2024, fotbalistul din Superligă semnează în Italia!

Arlind Ajeti CFR Cluj EURO 2024 nationala Albaniei nationala Italiei Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 14:31
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:21

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Albania a deschis scorul după 23 de secunde în meciul de debut de la EURO 2024, cu Italia, dar peninsularii au revenit repede pentru o victorie cu 2-1.

Arlind Ajeti, fotbalistul lui CFR Cluj, a fost integralist în centrul defensivei Albaniei, deși în play-off-ul Superligii el a prins un singur minut la ardeleni în cele 10 etape!

”Se poate întoarce în Italia, ieri a făcut o treabă bună în apărare”, a declarat Fabrizio Ferrari, impresarul lui Ajeti, pentru Tuttomercatoweb

Site-ul italian a remarcat că ”echipa albaneză a prezentat individualități bune, printre care Broja, atacantul care a atras deja atenția mai multor cluburi, inclusiv din Italia, și Ajeti, fundașul clujean cu trecut în Serie A, care s-ar putea să nu se mai întoarcă (n.r. - la CFR Cluj).

”Djimsiti și Ajeti au făcut o treabă excelentă în apărare.

Ajeti mai are un an de contract cu CFR Cluj, ar putea exista o revenire în Italia, dar suntem atenți la toată piața din jurul nostru.

El are toată atenția la Campionatul European.

Sper că după meciul de ieri directorii sportivi și-au dat seama de calitatea jucătorului care a fost uitat prea repede la nivel înalt”, a explicat impresarul fundașului albanez.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!