VIDEO Fanii lui Dinamo sunt la capătul puterilor! ”Nici nu au arătat cum au fost trase liniile, cum a fost offside???” și ”Suntem blestemați”

Dinamo Darko Velkovski FC Botosani Hakim Abdallah Zeljko Kopic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 10:05

În ultima etapă din play-out, ”câinii” lui Zeljko Kopic au pierdut din nou după un gol primit în prelungiri.

Dinamo a pierdut iarăși după un gol primit după minutul 90, 1-2 cu FC Botoșani marți seara în play-out-ul Superligii, iar suporterii ”câinilor” au ajuns la capătul puterilor!

”Suntem blestemați! Pierdem din nou în prelungiri. Ajungem pe loc de retrogradare”, a titrat site-ul Dinamo1948.club, care a subliniat importanța eșecului de la Botoșani ”într-o adevărată finală pentru evitarea retrogradării”.

Erori după erori la antrenor, jucători și arbitri

Fanii au taxat erorile făcute de antrenorul principal în alegerea titularilor (”Deși a spus că va opera schimbări în primul 11, Zeljko Kopic a făcut o singură schimbare în garnitura de start, l-a trimis pe Astrit Selmani”, apoi ”La pauză, Kopic a ales să nu schimbe nimic”), de Gabriel de Moura și Darko Velkovski la autogolul primului (”Darko Velkovski comite o eroare URIAȘă în centrul careului, pierde mingea, Enzo centrează în fața porții și Moura împinge mingea în poartă. Însă Velkovski pur și simplu a făcut acest gol cadou, incredibil cum a putut să greșească, practic am început de la 1-0”), de Hakim Abdallah la ratarea penalty-ului (”Hakim a executat lamentabil, pe lângă poartă”) și de brigada de arbitri la golul anulat al lui Dinamo (”Nici nu au arătat cum au fost trase liniile, pentru că nu au fost concludente. Așadar, cum a fost offside???”).

Concluzia fanilor este una dureroasă: ”Pe final, primim din nou gol în prelungiri, este un coșmar pe care îl trăim în acest play-out. Ajungem pe loc de retrogradare directă și situația noastră devine dramatică. Dacă nu învingem Voluntari vineri, suntem ca și retrogradați.

Programul lui Dinamo în play-out

26 aprilie Dinamo - FC Voluntari

4 mai U Cluj - Dinamo

11 mai Dinamo - UTA Arad

Clasamentul din play-out-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!