GALERIE FOTO Dinamo – Skjern Handbold 28-27 | ”Dulăii”, cu un pas în Final Four

Dinamo European League skjern Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 23:22
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 23:22

Dinamo a învins-o marți, pe teren propriu, pe Skjern Handbold, cu scorul de 28-27, în turul sferturilor de finală ale EHF European League.

Returul este programat marți, pe 30 aprilie, în Danemarca.

Dinamo, victorie importantă cu Skjern Handbold

Într-o atmosferă superbă creată de fanii ”Dulăilor”, Dinamo a început mai bine meciul și a reușit să se distanțeze la trei goluri în fața danezilor. Pe parcursul primei reprize, situația s-a echilibrat, iar la pauză tabela indica 15-14 în favoarea celor de la Skjern.

Duelul a stat sub semnul echilibrului și în al doilea act, dar elevii lui Xavi Pascual au forțat pe final și au închis meciul cu 28-27.

Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost sârbul Lazar Kukic, cu șapte goluri, în timp ce din partea celor de la Skjern s-au remarcat Joaquim Nazare și Emil și Viktor Bergholt, fiecare cu câte cinci reușite.

Turneul Final Four se va desfășura la Hamburg, în perioada 25-26 mai.

Reacția lui Xavi Pascual

Sunt mulțumit că echipa mea a câștigat meciul, acesta este cel mai important lucru. Cred că atacul nostru 6 cu 7 a fost bun, ne-a adus multe goluri.

Dacă eram mai atenți în apărare am fi putut obține o victorie cu mai multă clară. A fost un joc de luptă. Skjern are câțiva jucători extraordinari care ne-au arătat ce pot face.

Vom pregăti foarte bine următorul joc pentru că la acest nivel fiecare joc este ca o finală”, a spus Xavi Pascual la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!