FALIMENT Rapid | Anunt greu facut dupa decizia luata de TAS: echipa poate disparea DEFINITIV

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 20:01

	FALIMENT Rapid | Anunt greu facut dupa decizia luata de TAS: echipa poate disparea DEFINITIV

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

Rapidul a primit astazi o veste grea, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne dispunand retrogradarea echipei giulestene in detrimentul Concordiei Chiajna, echipa care a retrogradat pe cale sportiva si a pierdut si meciul de baraj organizat de FRF.

Vestea cu adevarat cutremuratoare vine, insa, tot din randul rapidistilor, Nae Manea, fosta mare glorie din Giulesti, anuntand ca echipa ar putea disparea definitiv.

"Campionatul pentru mine a murit. Ar fi fost normal sa ramana 17 echipe, am crezut ca e o gluma, dar, din pacate, Cristescu mi-a confirmat la telefon. L-am simtit speriat si dupa discutia cu el imi este teama ca exista riscul ca Rapidul sa dispara de tot. In insolventa trebuie sa respecti si sa platesti anumite lucruri.

Am vorbit si cu Pancu, sunt de acord ca ne meritam soarta, dar Rapid nu avea voie sa ajunga aici. Copos trebuia sa mai faca niste eforturi, asa cum a facut 20 de ani, si sa nu distruga echipa. Consider, insa, ca si dosarul de licentiere e mult prea dur. Daca ar fi sa se respecte ad literam, nu stiu daca vreo echipa din Liga 1 ar intruni conditiile", a spus Nicolae Manea la radio GSP.
 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT