Doroftei, implicat intr-un accident! Soferul a disparut de la locul faptei! Vezi ce s-a intamplat:

Leonard Doroftei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 August 2013, 19:56
Data actualizarii: Vineri 02 August 2013, 23:34

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Leonard Doroftei a fost implicat in aceasta seara intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei stiri fiind cautat de politisti.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si Orsova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform aceleiasi surse, boxerul a anuntat ca, in timp ce se deplasa pe DN 6, masina pe care o conducea a fost lovita de o autoutilitara, in impact oglinda retrovizoare, dar si parbrizul masinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus ca cioburile parbrizului spart l-au ranit la mana.

La fata locului a fost trimisa o ambulanta, dar Doroftei nu a avut nevoie sa fie transportat la spital.

Leonard Doroftei le-a spus politistilor ca soferul autoutilitarei care l-a agatat in trafic nu a oprit, ci si-a continuat drumul.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre in incercarea de a-l depista pe soferul care a fugit de la locul accidentului.

Potrivit politistilor, cand va fi gasit, acestuia i se va retine permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile si va fi cercetat pentru parasirea locului accidentului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!