EXCLUSIV | Salvarea lui Dinamo depinde de un singur lucru! "Nimeni nu va da mai multi bani decat dau suporterii acum!" Ce trebuie sa se intample

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Februarie 2021, 11:29
Data actualizarii: Sambata 27 Februarie 2021, 12:31

Andrei Gerea a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exacta in Sport de pe PRO X. 

Dinamo intampina probleme mari. Pablo Cortacero nu si-a respectat nicio promisiune la club, iar singurii care mai tin echipa in viata sunt suporterii, care cumpara bilete online. In acest moment, cei din DDB vor sa stranga banii suficienti, pentru a putea lua licenta din Liga 1.

Andrei Gerea, Membrul elite al DDB, fost ministru al Economiei din partea PNL in Cabinetul Ponta II si fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, a declarat ca nicio solutie pentru salvarea clubului nu poate fi pusa pe masa pana cand Pablo Cortacero nu va fi indepartat de la club.  

"Eu sunt convins ca nicio solutie nu poate fi pusa pe masa pana nu se va scapa de Cortacero din actionariatul clubului. Nimeni nu va da mai multi bani decat dau suporterii acum. Oamenii de afaceri isi vor face o socoteala inainte de a investi. Cert este ca pana nu va fi scos Cortacero, o vom tot taragana asa, pe linia de plutire, mai sus sau mai jos. Daca domnul Badea mai ajuta echipa, o face tot ca suporter. Nu aduce sume importante de bani. In momentul in care vom scapa de Cortacero de la club, vom putea vorbi despre altceva. Suporterii pot sustine acest club. 

Exista modalitati si economice, avem si posibilitatea de a ne exercita calitatea de actionari si sa facem demersurile necesare pentru a-l trage la raspundere, si asta in paralel cu actiuni deschise in zona penala catre acesti indivizi care s-au inhaitat, un grup infractional organizat, si care pot fi acuzati de doua lucruri, inselaciune si spalare de bani", a spus Andrei Gerea pentru PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!