EXCLUSIV | Prima reactie a lui Mihai Rotaru dupa acuzatiile lui Mititelu: "Da! Controlez si arbitrajul, si suporterii echipei!"

Mihai Rotaru a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exacta in Sport de pe PRO X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 12:10

Adrian Mititelu a declarat ca fintatorul echipei din Liga 1 controleaza arbitrajul romanesc. Mihai Rotaru a raspuns acuzatiilor si a declarat ca totul este o gluma si nu il interseaza de echipa lui Mititelu. 

"Da, e o gluma. Controlez arbitrajul romanesc si suporterii echipei lui Adrian Mititelu si conducatorii echipei si jucatorii si pe toata lumea din tara asta. Inclusiv NASA, CEDO si Bruxelles-ul. Raspunsul este simplu, nu ma inteseaza, echipa lui Adrian Mititelu, nici macar nu stiu cu cine joaca etapa viitoare. Nu il urmaresc, il doresc in prima liga pentru ca acolo trebuie sa fie momentul adevarului. In prima liga si acolo fiecare isi trage concluziile. 

E o gluma dupa ce ne balacarit domnul Marcel Puscas, ar fi culmea ca noi sa fim in spatele lui. Domnul Marcel Puscas e un tip independent, poate sa il ajuta pe domnul Adrian Mititelu ca e vecin cu mine, asta poate il face mai ganditor. Dar raspunsul este nu, nu am avut nicio legatura cu Marcel Puscas", a spus Mihai Rotaru pentru PRO X.

Modifică setările cookies