EXCLUSIV | Porumboiu pune paie pe foc înainte de CFR - FCSB: „Edi e zece clase peste Șumudică!”

Adrian Porumboiu a analizat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, moderată de Ioana Cosma, venirea lui Edi Iordănescu la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 12:38
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 12:52

Edi Iordănescu este noul antrenor ales de Gigi Becali pentru a-i garanta titlul în Liga 1 după o pauză de șase ani. Omul de afaceri i-a acceptat toate condițiile tehnicianului de 43 de ani și l-a convins să vină la FCSB până la finalul sezonului.

Chiar dacă nu crede că Becali va înceta să mai vorbească public despre clubul său sau că îi va da libertate totală lui Edi Iordănescu, Porumboiu are numai cuvinte de laudă despre noul tehnician al FCSB-ului, pe care îl consideră superior lui Marius Șumudică. 

Porumboiu: „La Vaslui, Șumudică era antrenor prin cartier”
 

Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier. 

Nu știu ce va face la FCSB Edi, dar am o părere excelentă despre el. Nu știu dacă are în contract de câte ori să meargă la biserică. O să vedeți că se va simți mâna lui Edi. A făcut o mutare excelentă Gigi”, a declarat Adrian Porumboiu la Ora Exactă în Sport. 

Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj în vară, după ce le-a adus al patrulea titlu consecutiv. Cum ofertele din străinătate nu s-au concretizat, antrenorul a acceptat provocarea de a se mai bate încă o dată la câștigarea campionatului, de data aceasta cu FCSB. 

Al doilea meci pe banca tehnică a roș-albaștrilor pentru Iordănescu va fi chiar cu CFR Cluj, pe 29 august, de la 21:00, echipa alături de care a câștigat toate cele trei trofee din carieră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!