Europa League

„Altă întrebare!” Șumudică, iritat la conferința de presă. Ce l-a supărat pe antrenorul campioanei CFR

Șumudică și-a pierdut cumpăul în timpul conferinței pe care a susținut-o înaintea duelului cu Steaua Roșie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 22:02
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 22:07

Antrenorul campioanei CFR Cluj s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său pe banca ardelenilor și despre atacurile lansate, zilele acestea, de Dan Petrescu.

„Altă întrebare! Altă întrebare! De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic după cele trei întrebări pentru a pleca la cabine. Nu vreau să intru în nicio polemică cu absolut nimeni. Aştept întrebări despre meciul de mâine”, a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă din Serbia.

Presa turcă a anunțat astăzi că Marius Șumudică este așteptat pe banca lui Kayserispor, în cazul unei despărțiri de CFR Cluj.

Dan Petrescu, atacuri subtile la adresa lui Șumudică

„Bursucul” a lansat câteva săgeți spre actualul antrenor al CFR-ului după eliminarea campioanei din Champions League.

Lumea a spus că este o mare diferență între noi și Young Boys și că suntem departe de ei. Poate e adevărat, poate nu. Dacă spuneam eu asta, eram luat la mișto! Când ziceam «Mamă, ce bună e Astana! Mamă, ce bună e Young Boys», dar când venea meciul nu se vedea diferența.

Nu s-a văzut diferența cu Sevilla, Lazio, Celtic sau Dinamo Zagreb. Au meciuri echilibrate și multe au fost câștigate. Dar nu cred că Young Boys e mai bună ca Celtic, Dinamo Zagreb sau Rennes! Lumea spune că e diferență prea mare. Eu nu cred.

A mai spus lumea că Dan Petrescu e un antrenor defensiv. Vă rog, uitați-vă să vedeți că CFR Cluj a avut cel mai bun atac”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport, în urmă cu patru zile.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies