Tremură scaunul lui Șumudică?: ”Neluțu Varga vrea anumite cifre, echipa e pe minus!”

Marius Sumudica CFR Cluj Superliga Scaunul lui Șumudică tremură: ”Neluțu Varga vrea anumite cifre, echipa e pe minus!”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 10:09
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 10:42

CFR Cluj a fost umilită de Stesua Roșie Belgrad.

Campioana României a făcut un meci slab și va juca, cel mai probabil, în Conference League, în acest sezon. Scaunul lui Marius Șumudică tremură, mai ales că este bine cunoscut că patronul Neluțu Varga nu are răbdare cu antrenorii echipei.

Ilie Dumitrescu crede că Neluțu Varga își dorește să îl schimbe pe Marius Șumudică. Fostul fotbalist crede că la CFR contează doar rezultatele, nu și jocul echipei, astfel că eliâminările din Champions League și Europa League ar putea conta.

  • Scaunul lui Șumudică tremură: ”Neluțu Varga vrea anumite cifre, echipa e pe minus!”

"Din câte am auzit și eu, Neluțu Varga vrea anumite cifre, nu pune mare accept pe defensivă sau ofensivă. Trebuie doar să-i iasă cifrele, la ce investiții s-au făcut și cum a scos el echipa asta din insolvență. Echipa e pe minus, nu e pe plus, ca la Gigi Becali.

Nu-l interesează pe Neluțu Varga jocul ofensiv. Nu pot să comentez jocul, pentru că n-am apucat să văd meciul. De joc nu pot să vorbesc. Neluțu Varga reacționează în funcție de stare.

Nu mai știți când a cerut să fie schimbat Arlauskis la pauză, iar Panin nu a transmis mesajul? După a fost Panin dat afară vreo două zile și spuneam noi că este o mare greșeală, pentru că Panin e un om important în club.

Neluțu Varga era în stare să-l schimbe și pe Petrescu peste noapte, să se trezească Petrescu cu alt antrenor la club. Pe Edi Iordănescu l-a schimbat după ce a câștigat Supercupa, după meciul cu Malmo", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal European, în direct la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!