EXCLUSIV | "Perlele" lui Becali, facute PRAF in direct! "Sunt labili psihic!" In ce conditii se pot transfera Man, Coman si Tanase in campionatele tari din Europa

Dorinel Munteanu a vorbit la Pro X despre "perlele" lui Gigi Becali si modul in care acestia se pot transfera pe sume importante in Europa. 

Fostul fotbalist a declarat ca Florinel Coman, Dennis Man si Florin Tanase nu sunt capabili sa traga echipa dupa ei, riscand sa nu poata prinde un transfer important daca nu reusesc sa confirme in cupele europene si la echipa nationala. 

"Nu cred ca Man, Coman si Tanase pot sa traga echipa in spate. Trebuie sa fie foarte motivati, foarte concentrati. Cred ca putem sa vorbim ca sunt jucatorii care trag echipa dupa ei doar daca isi pastreaza randamentul pentru cel putin un an.

Acum ii vad labili psihic. Dupa un meci bun au euforie foarte mare, dupa un meci slab nu-si iau rsponsabilitatea auspra lor.

La FCSB e nevoie de un jucator cu experienta foarte mare, in jurul caruia si acesti jucatori tineri sa creasca. Ei sunt talentati si pot, prin randamentul lor, sa duca echipa mai sus. 

Nu cred ca pot sa fie vanduti cu 15 milioane pentru ca n-au jocuri in cupele europene, la nationala, care sa le confirme valoarea. Pretul unui jucator nu se bazeaza doar pe randamanetul din campionat. Daca Man, Coman si Tanase vor fi oameni de baza la nationala, se vor putea lua bani frumosi pentru ei. Pana atunci, insa, nu cred. 

Oamenii care urmaresc jucatorii romani se uita la ei cel putin 6 luni. Dar ca sa dea 15 milioane o echipa dintr-un campionat puternic, ei trebuie sa confirme mai mult de un meci sau doua la nationala. Altfel, banii astia nu ii dau decat echipele arabe", a declarat Dorinel Munteanu la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies