Dezvaluiri INCREDIBILE despre metodele lui Thomas Neubert! "Era crunt!" Ce antrenamente a propus preparatorul fizic de la FCSB

FCSB Alexandru Bourceanu antrenament Liga 1 Thomas Neubert Superliga Dezvaluiri INCREDIBILE despre metodele lui Thomas Neubert! "Era crunt!" Ce antrenamente a propus preparatorul fizic de la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 12:35
Data actualizarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 12:39

Alexandru Bourceanu a vorbit despre perioada petrecuta la FCSB. 

Bourceanu a jucat la echipa lui Becali in perioada 2011-2015 si 2016-2017. Fostul mijlocas a colaborat, printre altii, cu Thomas Neubert, iar acum a povestit cat de dure sunt metodele de pregatire ale neamtului. 

"Era crunt. A venit cu o pregatire fizica cu care noi, romanii, nu eram obisnuiti. Noi eram obisnuiti sa facem ture. Daca faci ture, devii bun la ture, nu la fotbal. Ne-am antrenat adversarii la nivelul fizic.

Sprinturile apar in fotbal, turele nu apar. Sunt experientele lor din trecut, sunt unii care considera si acum ca turele sunt bune. Eu incerc sa invat chestii pentru a nu ma folosi de antrenamentele pe care le-am facut eu.

Sunt diferiti oameni care trebuie gestionati intr-un anumit fel. Daca m-as baza pe ce am trait eu, ar fi total gresit. Mult fac asta si gresesc. Antrenamentele erau crunte, era cu totul altceva. Mai sunt si alte produse, care sustin efortul", a declarat Bourceanu, potrivit AS.ro. 

Thomas Neubert a ajuns la FCSB in 2012, petrecand initial doi ani la echipa ros-albastra. Ulterior, preparatorul fizic a mai revenit pentru 6 luni in decembrie 2015, odata cu Reghecampf, iar acum face parte din staff-ul lui Toni Petrea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!