Liga 1

EXCLUSIV | Oferta pe care Becali a refuzat-o pentru Coman: „Nu i-a convenit lui Gigi”

Liță Dumitru a dezvăluit luni, la emisiunea Ora Exactă în Sport, moderată de Ioana Cosma, oferta pe care un club din MLS i-a făcut-o lui Becali pentru Florinel Coman.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 14:30
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 14:41

FCSB a suferit o înfrângere ieri-seară cu Rapid, 0-1, în etapa a cincea a Ligii 1, iar echipa roș-albastră a bifat primul eșec din această ediție a campionatului.

Florinel Coman (23 ani) a fost folosit titular de Dinu Todoran în duelul cu giuleștenii, dar în minutul 78, când FCSB era condusă, acesta a fost înlocuit cu Dumiter pentru a forța egalarea. Însă atacantul adus de la Sepsi nu a reușit să aducă niciun plus pe faza ofensivă. 

  • EXCLUSIV | Oferta pe care Becali a refuzat-o pentru Coman: „Nu i-a convenit lui Gigi”

„7 milioane de dolari în rate au fost refuzate”
 

Liță Dumitru, invitat la Ora Exactă în Sport, a afirmat că Gigi Becali a avut o ofertă clară din MLS, de la Orlando City pentru Florinel Coman, dar banii pe care americanii doreau să îi achite în schimbul extremei nu au fost de ajuns pentru finanțatorul roș-albaștrilor. 

Pentru Florinel Coman a existat o ofertă de 7 milioane de dolari care se plătea în mai multe rate. Nu i-a convenit lui Gigi și nu s-a mai făcut”, a dezvăluit Liță Dumitru la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Orlando City se află pe locul 4 în MLS, cu 30 de puncte, la 1 punct de pozițiile doi și trei și la 13 puncte de liderul New England. În lotul echipei americane se află și doi fotbaliști consacrați, Nani și Alexandro Pato. 

- 23 de ani are Florinel Coman 

- 5 milioane de euro este cota sa, potrvit transfermarkt 

- 5 selecții în naționala de seniori a strâns extrema de la FCSB

- 19 selecții în reprezentativa de tineret a adunat Florinel Coman 

- 30 iunie 2022 e data la care expiră contractul brăileanului cu gruparea lui Gigi Becali 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies