Mihai Teja fc voluntari Liga 1 Marius Croitoru Superliga

EXCLUSIV | Pleaca Teja de la Voluntari? Sefii au un alt favorit pentru 2021! Cele 3 variante la care se gandeste clubul

Mihai Teja este aproape sa isi incheie mandatul pe banca celor de la FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 17:45
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 19:16

Potrivit surselor www.sport.ro, Teja s-ar putea desparti de echipa care se afla pe locul 12 in clasamentul Ligii 1 la finalul anului 2020.

De altfel, acesta ar fi si unul dintre motivele despartirii de echipa, obiectivul tehnicianului dupa cele 15 etape din 2020 ale sezonului fiind clasarea pe unul dintre primele 10 locuri ale clasamentului. 

Mihai Teja a ajuns la FC Voluntari la inceputul anului 2020, cand echipa se afla pe ultima pozitie a clasamentului. Antrenorul a reusit sa salveze echipa de la retrogradare, Voluntariul avand un parcurs fantastic in playout-ul sezonului 2019/20. 

Acum, Teja e nemultumit de lotul pe care il are la dispozitie si nu crede ca poate prinde un loc in playoff, tinta la care visa clubul. Neintelegerile dintre conducere si Teja ar fi pornit tot de la problemele de lot, la care s-au adaugat rezultatele negative din ultima perioada.

Printre antrenorii doriti la echipa de oficialii lui FC Voluntari, se afla Claudiu Niculescu si Bogdan Andone.

Favorit sa ii ia locul lui Mihai Teja este, insa, Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botosani, echipa aflata la un pas de playoff-ul Ligii 1. 

Modifică setările cookies