Liga 1

EXCLUSIV | Marcel Răducanu îl descurajează pe Șumudică înainte de meciul de la Berna: „Cred că o să fie eliminată CFR”

Marcel Răducanu o vede favorită pe Young Boys în playoff-ul Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 11:36
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 13:43

CFR se va deplasa la Berna pentru returul din turul 3 preliminar al Champions League. În prima manșă, clujenii au obținut o remiză, 1-1, iar meciul decisiv se va juca în Elveția. Însă Marcel Răducanu nu este încrezător în șansele echipei din Gruia și este de părere că gruparea pregătită de Șumudică va fi eliminată.

„CFR o să aibă probleme la Berna”
 

Este oglinda fotbalului românesc. Toate echipele au ieșit, în afară de CFR, dar cred că și ei o să aibă probleme la Berna. Daca noi nu putem să trecem de echipe de-astea slăbuțe, ce șanse avem cu echipele puternice? E din ce în ce mai rău. Fotbalul românesc trebuie să se schimbe de jos, de la copii și juniori. Asta este valoare jucătorilor acum. 

  • EXCLUSIV | Marcel Răducanu, îl descurajează pe Șumudică înainte de meciul de la Berna: „Cred că o să fie eliminată CFR”

Este păcat, noi întotdeauna am avut jucători fabuloși, care au jucat în campionate puternice, dar acum este păcat că s-a ajuns aici”, a precizat Marcel Răducanu.

Fostul jucător al Stelei a a fost pe teren la victoria cu 6-0 a echipei din Ghencea, în 1979, când l-a driblat pe Walter Eichenberger de trei ori, iar apoi a marcat în uralele întregului stadion. Însă acum, Raducanu crede că elvețienii sunt mai puternici și au prima șansă la calificare. 

„Îmi aduc aminte cu mare plăcere de acum meci, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea.

Acum, ei au avut posesia și au scos un rezultat bun. Cred că o să fie un deranj mare pentru CFR acum, știu cum este atmosfera la Berna. Echipa o să fie foarte puternică și cred că o să o scoată pe Cluj. 

Este alt antrenor, a venit cu concepția lui, vrea să joace altceva. Rezultatele sunt bune, chiar dacă jocul nu este foarte bun. Înseamnă că Șumudică face o treabă bună”, a dezvăluit Marcel Răducanu. 

Modifică setările cookies