EXCLUSIV | Inca un club din Liga I merge cu Burleanu: "Lupescu a venit in oras cand noi jucam in deplasare! E putin posibil sa-si doreasca votul nostru"
Luni 02 Aprilie 2018, 11:16

EXCLUSIV | Inca un club din Liga I merge cu Burleanu: "Lupescu a venit in oras cand noi jucam in deplasare! E putin posibil sa-si doreasca votul nostru"

Oficialii lui CSM Iasi s-au declarat dezamagiti de Ionut Lupescu: "A venit la Iasi cand noi jucam la Cluj...", a spus presedintele Ambrosie la PRO X.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Adrian Ambrosie, presedintele lui CSM Iasi, a dat de inteles intr-o declaratie data IN DIRECT la PRO X ca echipa moldoveana va merge pe mana lui Razvan Burleanu la alegerile pentru sefia FRF.

Lupescu i-a dezamagit pe ieseni, dupa ce si-a programat vizita in oras atunci cand ei aveau deplasare la Cluj.

Doar Marcel Puscas le mai poate schimba decizia.

"Nu avem o decizie foarte clara in privinta alegerilor FRF pentru ca nu ne-am intalnit cu toti candidatii. Adica nu am vorbit cu domnul Marcel Puscas.

Domnul Lupescu si-a programat foarte prost intalnirea la Iasi, stiind ca noi avem meci la Cluj.

E putin posibil ca o astfel de personalitate, care a intarziat 3 ore la intalnire, sa isi doreasca votul nostru.

Noi ne vom uita pe proiecte si vom vota cu cei care isi vor dori sa ajute fotbalul romanesc.

E probabil sa votam cu Burleanu", a spus Adrian Ambrosie.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea