Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"
Luni 02 Aprilie 2018, 10:08

Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"

Torje a calcat pe bec la Dinamo.
 

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Torje nu a fost pastrat in lot pentru meciul cu Juventus si are sanse infime sa se regaseasca in echipa si pentru restanta cu FC Botosani.

Ionel Danciulescu a lasat de inteles ca internationalul roman a pierdut cateva nopti inaintea partidei cu Juventus, meci pierdut de Dinamo, acesta fiind si motivul pentru care Bratu l-a exclus din lot.

"Maine va veni la antrenament. Am avut o discutie cu el ieri. A fost o discutie intre Florin si Gabi, eram si eu acolo. I s-au reprosat niste lucruri. A recunoscut si el niste scapari ale lui. Nu stiu daca a pierdut niste nopți. El mi-a zis ca a fost sa ia niste persoane, la anumite ore si asa mai departe. Nu am de unde sa stiu adevarul. Probabilitatea sa nu fie in lotul pentru Botosani e destul de mare. Singurul care va decide e Florin Bratu”,
a declarat Ionel Danciulescu pentru DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Raportăm oficial mai puțin de 10% din infecții. Greșelile făcute de medici și pacienți