Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"
Luni 02 Aprilie 2018, 10:08

Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"

Torje a calcat pe bec la Dinamo.
 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Torje nu a fost pastrat in lot pentru meciul cu Juventus si are sanse infime sa se regaseasca in echipa si pentru restanta cu FC Botosani.

Ionel Danciulescu a lasat de inteles ca internationalul roman a pierdut cateva nopti inaintea partidei cu Juventus, meci pierdut de Dinamo, acesta fiind si motivul pentru care Bratu l-a exclus din lot.

"Maine va veni la antrenament. Am avut o discutie cu el ieri. A fost o discutie intre Florin si Gabi, eram si eu acolo. I s-au reprosat niste lucruri. A recunoscut si el niste scapari ale lui. Nu stiu daca a pierdut niste nopți. El mi-a zis ca a fost sa ia niste persoane, la anumite ore si asa mai departe. Nu am de unde sa stiu adevarul. Probabilitatea sa nu fie in lotul pentru Botosani e destul de mare. Singurul care va decide e Florin Bratu”,
a declarat Ionel Danciulescu pentru DigiSport.3 comentarii
  • 2 2018
    anton Torje mai mult a fost o iluzie decat un fotbalist iar Dinamo i-a intins o mana in speranta unui ajutor reciproc dar s-a dovedit ca s-a gresit. La Timisoara lui, nu-i place pentru ca Grozavu are nevoie de luptatori nu de false vedete! Inca o mostra de jucatori pe care prersa i-a "preamarit" artificial....
  • 2 2018
    gogu nu e vinovat. vinovate sunt cluburile si muzica proasta ca exista pe piata si atrag rahatii...
  • 2 2018
    joe vam spus ca e un ratat.........
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT