Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"
Luni 02 Aprilie 2018, 10:08

Motivul pentru care Torje a fost scos din lot: "A recunoscut si el!" Ce se va intampla cu vedeta lui Dinamo: "Bratu va decide!"

Torje a calcat pe bec la Dinamo.
 

FCSB - Rudar, joi, 2 august, 21:30, in direct la PRO TV!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Torje nu a fost pastrat in lot pentru meciul cu Juventus si are sanse infime sa se regaseasca in echipa si pentru restanta cu FC Botosani.

Ionel Danciulescu a lasat de inteles ca internationalul roman a pierdut cateva nopti inaintea partidei cu Juventus, meci pierdut de Dinamo, acesta fiind si motivul pentru care Bratu l-a exclus din lot.

"Maine va veni la antrenament. Am avut o discutie cu el ieri. A fost o discutie intre Florin si Gabi, eram si eu acolo. I s-au reprosat niste lucruri. A recunoscut si el niste scapari ale lui. Nu stiu daca a pierdut niste nopți. El mi-a zis ca a fost sa ia niste persoane, la anumite ore si asa mai departe. Nu am de unde sa stiu adevarul. Probabilitatea sa nu fie in lotul pentru Botosani e destul de mare. Singurul care va decide e Florin Bratu”,
a declarat Ionel Danciulescu pentru DigiSport.Discuții tensionate. Premierul Viorica Dăncilă a plecat de la Palatul Cotroceni