becali FCSB Iulian Cristea Paulo Vinicius Superliga EXCLUSIV | Gigi Becali confirmă tratativele cu Vinicius după prestația lui Cristea: "Zici că e speriat de bombe"

EXCLUSIV | Gigi Becali confirmă tratativele cu Vinicius după prestația lui Cristea: "Zici că e speriat de bombe"

FCSB ar putea sa dea lovitura și să îl aducă pe Vinicius.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 12:09
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 12:40

Vicecampioana României își dorește să aduca un jucător care să îl acopere pe Iulian Cristea, anunta GSP. Gigi Becali este nemulțumit de ultimele evoluții ale fundașului cu selecții în națională. După ce a plecat de la CFR, au apărut foarte multe speculații cu privire la un transfer la FCSB, iar acum pare că totul este foarte aproape de finalizare. Becali a recunoscut,. în exclusivitate pentru PRO X, că negociază cu un fundaș:

"Nu mai vreau să critic jucătorii, dar trebuie să vorbim despre asta. Poate să facă o prostie din asta, de te curăță. Zici că e speriat de bombe. La gafa pe care a făcut-o Cristea, eu azi am contactat să iau un fundaș central. Așa ceva nu ai voie să faci. Poți să pierzi mari calificări. Va mai juca, în sezonul regulat, unde nu contează că se înjumătățesc punctele", a spus Gigi Becali, la PRO X.

  • EXCLUSIV | Gigi Becali confirmă tratativele cu Vinicius după prestația lui Cristea: Zici că e speriat de bombe

Vinicius a declarat, în urmă cu o lună, că nu ar zice nu unei oferte de la FCSB. Fiind unul dintre cei mai apreciați fundași din România, în ultimii ani, Vinicius s-a desparțit de CFR, deși era unul dintre liderii vetiarului:

"Cred că mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici și aștept să văd ce spune impresarul meu. Sunt oferte din România, din Portugalia. Nu știu nimic (râde). Am văzut că s-a vorbit în presa din România. Eu nu știu, nu vreau să spun mai multe. E mai bine. Șanse foarte mari să mă întorc. Sunt profesionist. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine", a declarat Paulo Vinicius, pentru ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!