"Alți jucători au debutat la 16 ani". Dinu Todoran se apară pentru schimbările făcute. Care este viitorul lui Moruțan

FCSB a câștigat în primul meci din turul doi preliminar Conference League, impunându-se cu 1-0 în fața celor de la Shakhter Karagandy.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:25
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:53

La finalul partidei, Dinu Todoran a vorbit la conferința de presă, discutând despre prestația jucătorilor săi, despre meciul din retur, dar și despre atmosfera creată de suporteri.

Spectacol în tribune, pe Arena Nationala
 

Peluza Nord Steaua s-a întors în tribune, iar atmosfera creată pe Arena Nationala a fost una spectaculoasă. La final, fanii s-au bucurat alături de jucători pentru prima victorie în Conference League. 

  • Alți jucători au debutat la 16 ani . Dinu Todoran se apară pentru schimbările făcute. Care este viitorul lui Moruțan

"Mă bucur pentru suporterii care au venit la meci, mai ales pentru Peluza Nord care a fost alături de noi și ne-a încurajat până în ultimul minut. Vreau încă o dată să îi felicit. Atmosfera a fost de Champions League, nu de Conference League. Eu ca antrenor m-am simțit extraordinar. Și jucătorii la fel. Sperăm ca la fiecare meci să avem aceeași atmosferă.", a declarat Dinu Todoran. 

Schimbări neașteptate la pauză 
 

După prima repriză, Dinu Todoran a făcut două schimbări neașteptate, înlocuindu-i pe Vînă și pe Moruțan cu doi jucători tineri, Musi și Stoica. Tehnicianul a oferit explicații la finalul partidei despre mutările pe care le-a făcut. 

"Toți jucătorii care sunt la noi în lot oricând pot să intre. Sunt jucători care se antrenează 100%, de asta avem lotul numeros. Alți jucători au debutat la 16 ani în cupele europene. Sunt doi copii tineri, primul lor meci în Conference League. Trebuie să se lovească de astfel de meciuri. O să crească.

Moruțan, ușor-ușor, o să fie la forma care l-a consacrat. E un copil talentat, un copil pe care ne bazăm pe viitor. Este un talent.", a explicat antrenorul de la FCSB. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!