messi Antoine Griezmann Spania Messi nu a semnat încă contractul cu Barcelona! Ce se întâmplă cu el și care este situația lui Griezmann

Messi nu a semnat încă contractul cu Barcelona! Ce se întâmplă cu el și care este situația lui Griezmann

Barcelona a fost pe punctul de a se despărți de Messi și Aguero în această vară.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:37
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 10:54

Cei doi lideri din atacul catalanilor vor ramâne însă la Barcelona, anunță Joan Laporta. Messi este, în prezent, liber de contract, însă a ajuns la un acord cu FC Barcelona și urmează să semneze noul contract.

De asemenea, Griezmann a fost aproape de o revenire la Atletico Madrid, la schimb cu Saul. Chiar dacă zvonurile încă există, Laporta a anunțat că Antoine va rămâne pe Câmp Nou și în sezonul următor.

  • Messi nu a semnat încă contractul cu Barcelona! Ce se întâmplă cu el și care este situația lui Griezmann

"Jucătorul a declarat mereu că vrea să continue, nu există niciun dubiu. Ambele părți și-au etalat cărțile pe masă. Am niște oameni care se ocupă de tratative. Facem progrese, sunt multe de pus la punct cu un contract care implică multe lucruri. Este un vis pe care vrem să-l transformăm în realitate, iar el trebuie să aibă ocazia să joace împreună cu talente precum Memphis Depay.

Dar trebuie să respectăm și regulile, ori prin reducerea bugetului de salarii, ori printr-o formulă acceptabilă pentru La Liga. Chiar și președintele La Liga își dorește să vadă jucători buni în campionat.

Care este situația lui Griezmann 
 

Este o problemă mare, dar lucrăm pentru a o rezolva. Sper să dau în curând vestea pe care o așteaptă toată lumea. Griezmann este jucătorul nostru, are un contract în vigoare până apar alte circumstanțe. Sunt niște mutări pe piața transferurilor, e normal și nu neg că există interes pentru Griezmann. El reprezintă o investiție majoră a clubului, suntem deschiși la oferte, dar trebuie să fie una la un anumit nivel. 

Dar noi suntem mulțumiți de Antoine, nu avem nicio problemă. Suntem însă într-un moment delicat în care trebuie săpunem în balanță mai mulți factori", a precizat Laporta, conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!