EXCLUSIV | "Daca-l dam si pe asta, s-a terminat! Ne batem cu Voluntariul la retrogradare! La Dinamo e aprozar". Un fost mare dinamovist, despre planul lui Negoita: "Vinde pe bucati"

"Daca Becali da un milion pe Nistor, il duce Negoita de mana la FCSB", e sigur Claudiu Vaiscovici.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 August 2018, 11:06
Data actualizarii: Miercuri 22 August 2018, 16:21

Fostul atacant dinamovist Claudiu Vaiscovici crede ca Ionut Negoita nu intentioneaza sa gaseasca un alt investitor potent financiar pentru Dinamo, asa cum sustine, ci doar sa faca bani de pe urma clubului. Acesta a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, spunand ca o plecare a lui Nistor a fi echivalenta dezastrului. De asemenea, Vaiscovici a mai spus ca "Negoita vinde pe bucati, pentru ca asa faci cand ai o masina ieftina".

"S-a mai intamplat, dar erau alte vremuri. Daca-l dam si pe asta, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar.

L-am dat pe Mahlangu, care mai misca si ala. Il dam si pe asta... Fara Nistor, Dinamo e ca Voluntariul, se bate la retrogradare!

Daca Gigi Becali da un milion, Negoita il duce de mana pe Nistor la FCSB.

Cu omul asta trebuie stat clar de vorba: "Bai, ce vrei tu? Sa terminam pe 6-7 an de an?"

El zice ca vrea sa vanda echipa, dar daca vine unul si ii ofera 10 milioane de euro, o sa zica ca vrea 15. Daca vine altul si da 15, el o sa ceara 20. Nu va mai luati dupa ce spune. El nu vrea sa dea echipa, vrea sa faca bani!

Cand ai o masina buna, o vinzi de-a intregul. Dar cand esti Dinamo si termini pe 7, vinzi la bucata. Ca daca o dai la remat, iti da o mizerie de bani. Daca vinzi pe bucati, iei mai multi bani.

Noi incercam sa facem ceva cu acest "Doar Dinamo Bucuresti", dar prin tara lumea are alta perceptie. Ne zice "Pai ce, ii dau bani lui Negoita?". Noi incercam sa le explicam ca e pentru Dinamo, nu pentru Negoita.

May era un jucator foarte util, cu o capacitate de efort extraordinara. Mai pierdea el mingi, ca na... Spunea cineva ca pierde prea multe mingi. Pai daca alerga atat si nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo.

Bratu e la inceput, sper sa faca treaba buna. Dar cu atatia tineri si cu 4-5 jucatori schimbati de la o etapa la alta, e greu", a spus Claudiu Vaiscovici la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies