EXCLUSIV | Craiova, cu gandul la un nou antrenor? "Mai devreme sau mai tarziu va fi langa noi!" Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Corneliu Papura! A fost deja propus la echipa

Corneliu Papura traverseaza o perioada dificila pe banca Universitatii Craiova si nu a reusit sa obtina nicio victorie in ultimele patru etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 11:33
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 12:16

Remiza cu Astra Giurgiu din ultima etapa, scor 1-1, o poate lasa pe Craiova la 6 puncte in spatele FCSB-ului. Ros-albastrii joaca astazi in deplasare cu Viitorul, iar cu un succes ar face un total de 40 de puncte.

Postul lui Corneliu Papura este pus in pericol, iar un posibil inlocuitor ar putea fi Eugen Neagoe, care a fost deja propus patronului Mihai Rotaru de Pavel Badea.

Neagoe este in prezent antrenorul Astrei.

"Eugen Neagoe a fost propus de mine patronului Mihai Rotaru inainte de a fi numit din nou Corneliu Papura. Deci a fost una din optituni. Pana la urma, patronul e cel care decide. A luat decizia de a-l renumi pe Corneliu, care din punct de vedere profesional e foarte bine pregatit. El s-a ocuapt de scouting si era normal ca in momentul in care ai un obiectiv important sa aduci un antrenor care cunoaste foarte bine grupul de jucatori. Porbabil acesta a fost principalul argument al lui Mihai Rotaru cand l-a numit din nou pe Corneliu Papura. Campionatul este inca deschis oricarui rezultat. 

O sa ii vina randul si lui Eugen Neagoe pentru ca este oltean, fost jucator care a facut performante la Universitatea Craiova si mai devreme sau mai tarziu va fi langa noi", a spus oficialul Universitatii Craiova.

CITESTE SI
Modifică setările cookies