VIDEO  | Moment istoric! Nepotul lui Ilie Balaci a fost transferat la Universitatea Craiova! Prezentarea lui Atanas Trica

Universitatea Craiova l-a adus la echipa pe nepotul lui Ilie Balaci.

Fiul Lorenei Balaci si al lui Eugen Trica a semnat un contract cu echipa condusa de Corneliu Papura. Atanas Trica se va pregati deocamdata cu echipa secunda a clubului si a avut parte chiar si de un clip de prezentare. Nepotul lui Ilie Balaci are doar 16 ani, masoara  1.91 si evolueaza pe postul de atacant central. Pana acum, Atanas a fost legitimat la Daco-Getica Bucuresti, echipa unde Lorena Balaci este manager. 

"Atanas Trica, nepotul marelui Ilie Balaci si-a indeplinit visul: acela de a juca in alb-albastrul Stiintei. Atacantul in varsta de doar 16 ani, cu o inaltime de 1,91 m., s-a reunit astazi alaturi de echipa a doua. Mult succes, Atanas!", a fost mesajul Craiovei la prezentarea lui Atanas Trica.

Tanarul atacant se va antrena si cu prima echipa a Craiovei. El nu a ratat ocazia de a face poza cu Mitrita, dar modelul sau de jucator, de la Craiova, este Elvir Koljic. Bosniacul inca se reface, dupa accidentarea suferita in debutul campionatului si este posibil sa revina pe teren in luna februarie. 

Ilie Balaci este considerat cel mai valaros fotbalist din istoria clubului din Banie. El s-a stins din viata pe 21 octombrie 2018. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies