EXCLUSIV: Becali, reactie de ultima ora in MEGA SCANDALUL cu Planic! "Ce-i, ba, aici? Face fiecare ce vrea?! Sa-mi dea 10 milioane!"

Gigi Becali Bogdan Planic FCSB Superliga EXCLUSIV: Becali, reactie de ultima ora in MEGA SCANDALUL cu Planic! "Ce-i, ba, aici? Face fiecare ce vrea?! Sa-mi dea 10 milioane!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Iunie 2020, 23:27
Data actualizarii: Vineri 19 Iunie 2020, 23:30

Becali se astepta sa dea lovitura daca Planic isi mentine decizia de a rupe unilateral contractul cu FCSB.

Patronul FCSB ii va cere 10 milioane de euro despagubiri. Atat e clauza de reziliere a contractului pe care sarbul il are cu clubul! Si daca revine, pe Planic nu-l asteapta zile bune la FCSB. Becali anunta ca fotbalistul de 29 de ani va fi amendat cu 25% din salariul pe o luna pentru indisciplina.

"Foarte bine pentru mine ca a facut asa! Nu ma deranjeaza, fiecare face ce vrea. Cine-l ia, plateste 10 milioane. El sau clubul! Nu-i cer eu daune, contractul cere, nu eu cer. Cine-l ia, solidar cu el plateste 10 milioane clauza de reziliere. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, e treaba lui. Nu stau la cheremul fotbalistilor. Nu ma intereseaza ca nu vine, raspunde de ceea ce face. Nu vine, 25% amenda, conform regulamentului. Reziliezi unilateral, scrie in contract, 10 milioane. Ce, ba, aici nu face fiecare ce vrea! Ne luam dupa contract. Ca nici eu nu fac ce vreau. ca poate as renunta si eu la unul sau la altul, dar nu o fac", a spus Becali pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!