Dan Petrescu CFR Cluj Gigi Becali Superliga

EXCLUSIV | Becali, INCANTAT de plecarea lui Dan Petrescu: "Edi nu poate, se chinuie!" Mesajul de ultima ora al lui Gigi

Becali se bucura ca Petrescu a plecat din Liga 1!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2020, 19:37
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2020, 19:43

Patronul FCSB n-a fost impresionat de victoria CFR-ului contra stelistilor din urma cu doua etape. Clujul a batut cu 2-0, dar FCSB a ratat marile ocazii ale partidei. Becali crede ca CFR era mai periculoasa in lupta pentru titlu cu Dan Petrescu pe banca. Edi nu-l convinge.

"E mai bine ca a plecat Petrescu dintr-un punct de vedere. Vorbesc de altii, iar fac pacate. De ai anu trebuie sa dau interivuri. Parerea mea e ca e mai bine ca a plecat Petrescu. Dan Petrescu era mai sever si stia mai bine echipa. Edi e posibil sa fie mai talentat, dar nu poate... Chiar daca ar vrea sa fie, nu poate... Ca sa fii sever cu o echipa trebuie sa-ti permiti. Adica, sa poti sa o stapanesti.

Edi e mai bun specialist, dar nu poate stapani echipa. Echipele mari nu le poate stapani. El se chinuie, dar nu poate. Poate peste 3, 5, 7 ani, nu stiu. Dar, la ora asta, el nu poate stapani o echipa ca CFR. Ma refer la severitatea lui. Ca tehnica de joc, chiar e mai bun ca Dan Petrescu", a spus Becali in exclusivitate pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies