EXCLUSIV | Becali a raspuns ofertei de 3.000.000 euro pentru Gnohere! Decizia de ultima ora luata de patronul FCSB

Autor: Sport.ro
Marti 22 Ianuarie 2019, 12:04

Spaniolii de la Rayo Vallecano au pus ochii pe Harlem Gnohere. Ei incearca sa se salveze de la retrogradare si sunt gata sa ofere 3.000.000 euro pentru a-l transfera pe francez.

Rayo Vallecano il vrea pe Harlem Gnohere, dar trebuie sa pluseze la bani pentru a-l lua, spune Gigi Becali. Patronul FCSB a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X.

Gigi Becali spune ca a scazut pretul lui Gnohere de la 7 milioane de euro la 5 milioane, dar nu il va mai scadea de acum incolo.

"Pentru 5 milioane pot risca titlul, dar pentru 3 nu o fac", spune acesta.

"Eu nu stiu nimic de Rayo. Dar daca ati citit, poate fi ceva adevarat. Eu zic ca e un pret corect si asa. Dar nu vreau sa risc titlul pentru 3 milioane! Pentru 5 milioane il risc.

Si in plus ce atacant sa iau in locul lui Gnohere?

Mie imi pare putin rau pentru ca nu l-am luat pe Cristea, ca eu am vrut sa-l iau. Dar daca oamenii mei, echipa mea, nu l-a vrut, atunci nu o sa imi mai para. Asa a facut Dumnezeu pana la urma, nu a fost sa fie.

Daca va pleca Gnohere, ii avem pe Hora si Rusescu. Teja mi-a zis ca Rusescu e genul de atacant care ii place. Dar probabil ca vom mai lua inca un varf. Stati intai sa vedem daca pleaca Gnohere", a spus Gigi Becali la PRO X.

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies