Eugen Voicu a spus cine e ”omul de fotbal” de la Dinamo: ”A mai fost manager”

eugen voicu andrei nicolescu Dinamo Superliga Eugen Voicu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 11:21
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 11:21

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după ce a câștigat barajul cu Csikszereda, și are planuri mari pentru noul sezon.

Acționarii ”câinilor” și-au atras mai multe critici în ultima perioadă, din cauza faptului că nu au angajat un om de fotbal, fost fotbalist, cu experiență la nivel administrativ.

Eugen Voicu, acționarul majoritar din Red&White, a dezbătut acest subiect și a lăsat de înțeles că se bazează pe experiența acumulată de Andrei Nicolescu în lumea fotbalului.

Înainte de a ajunge acționar și administrator special la Dinamo, Nicolescu a mai lucrat la Rapid București alături de Victor Angelescu și a pus umărul la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc.

Eugen Voicu: ”A mai fost manager în cluburi de fotbal”

„Andrei Nicolescu este un om de fotbal, are o experiență personală ca fotbalist la un anumit nivel. A mai fost manager în cluburi de fotbal, e și conectat în această lume.

Nu e decât o soluție de moment, nu Andrei trebuie să fie cel care își asumă atât de multe roluri în momentul de față. Nu puteți să vă dați seama cât de mult muncește ca să suplinească lipsa unor persoane, eu sunt acolo zi de zi și văd ce efort depune și e de apreciat. 

Mai avem un director de scouting care nu este foarte vizibil dar care are o anvergură internațională de un anumit nivel, în Danemarca, în Anglia. Nu e genul care să iasă public. Poate o să-l încurajăm să devină și el mai vizibil și așa poate lumea își va da seama că avem oameni cu expertiză în fotbal”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo1948.

FC Dinamo 1948, în perioada de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!