Buget impresionant pentru Dinamo în următorul sezon: ”Dacă ne dorim un jucător, vom face acel efort”

Dinamo eugen voicu Superliga Acționarii dinamoviști Andrei Nicolescu (stânga) și Eugen Voicu (centru) / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 23:00
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 23:00

Dinamo pregătește schimbări înainte de startul sezonului 2024-2025, după ce a reușit să evite retrogradarea la limită.

Acum, ”câinii” pregătesc noul sezon, după ce staff-ul administrativ și cel tehnic vor face o analiză asupra sezonului recent încheiat. Până atunci, șase jucători au părăsit deja echipa pregătită de Zeljko Kopic.

”Roș-albii” pregătesc un buget impresionant pentru noul sezon, cu care vor să atragă jucători importanți și să se bată pentru obiectivul fixat de conducere: intrarea în play-off!

Eugen Voicu: ”Vor fi niște sume”

Eugen Voicu, acționarul majoritar din Red&White, spune că Dinamo va avea la dispoziție și un buget pentru transferuri, iar acționarii sunt gata să facă un efort din punct de vedere financiar dacă Zeljko Kopic va dori un jucător care să aducă un plus în echipă.

„Pentru buget, l-aș lăsa pe CFO-ul nostru să vină cu detalii la un moment dat. Lucrăm încă la el, nu pot să vă spun că este bătut în cuie, dar va fi un buget care va fi cel puțin la nivelul ultimelor luni. Foarte posibil să crească pentru că avem nevoie de mai multă competență și profesionalism în club. Va trebui recompensat.

Sursele vor fi de la acționari și după aceea din activitățile comerciale. Noi sperăm să avem mulți suporteri în tribune, să fie echipa într-o formă mai bună, cu rezultate mai bune și să fie încurajate și achizițiile de tricouri și alte materiale cu emblema lui Dinamo.

De la caz la caz vor fi și niște sume. Nu vor fi niște sume importante, dacă va fi cazul să ne dorim un jucător cu anumite calități, vom face acel efort”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo1948.

FC DINAMO 1948, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!