Eugen Voicu a anunțat obiectivul lui Dinamo pentru sezonul 2024-2025: ”Știu că sună ambițios”

eugen voicu Dinamo Superliga Eugen Voicu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:06
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:06

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a câștigat barajul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0 la general.

Acum, ”câinii” pregătesc noul sezon, după ce staff-ul administrativ și cel tehnic vor face o analiză asupra sezonului recent încheiat. Până atunci, șase jucători au părăsit deja echipa pregătită de Zeljko Kopic.

Dinamo va trece printr-o reconstrucție în această vară și, chiar dacă nu a rezolvat deja primele transferuri din această perioadă de mercato, a fixat deja un obiectiv ambițios.

Dinamo și-a anunțat obiectivul pentru sezonul 2024-2025

Acționarii din Red&White, prin vocea lui Eugen Voicu, anunță că Dinamo va ținti o clasare în zona locurilor de play-off la finalul sezonului regulat 2024-2025. Obiectivul pare unul dificil de realizat, având în vedere că ”roș-albii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

„Vom lupta pentru play-off. Știu că sună ambițios pentru că plecăm dintr-un moment în care avem foarte mult de reconstruit, dar cred că Dinamo trebuie să-și propună ținte ambițioase pe care să le și realizeze. 

Asta e dorința noastră astăzi, țintim să fim în play-off și toată lumea trebuie să depună eforturi în direcția asta”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au preluat Dinamo în urmă cu mai bine de un an, prin intermediul Red&White, care deține pachetul majoritar de acțiuni la club. 

Împreună, cei doi au reușit să aducă liniștea financiară de care a avut nevoie clubul într-un moment delicat.

FC Dinamo 1948, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!