Se anunță schimbări majore la Dinamo! "Pleacă șase, vin opt"

Dinamo Bucuresti andrei nicolescu eugen voicu Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 16:38
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 16:38

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a bătut-o pe Csikszereda cu scorul general de 2-0 în barajul de menținere/promovare. 

După această performanță, clubul din Ștefan cel Mare se pregătește de o restructurare semnificativă pentru a aborda următorul sezon de Superligă cu o echipă întărită.

Schimbări majore în staff-ul tehnic

La scurt timp după ce și-au asigurat locul în primul eșalon, conducerea lui Dinamo a decis să renunțe la mai mulți membri din actualul staff. 

Pe lângă Sorin Colceag, antrenorul secund în vârstă de 52 de ani, vor pleca alte cinci persoane din staff. Totuși, antrenorul principal Zeljko Kopic nu va rămâne singur, întrucât la echipă vor veni opt noi membri care vor face parte din staff-ul tehnic, a anunțat Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White.

„Vor fi mari schimbări în organigramă, în ceea ce privește staff-ul de la echipă. Șase persoane vor pleca, una dintre ele va rămâne în cadrul clubului pe altă poziție, iar în locul lor vor veni opt persoane noi în staff. Dacă mă întrebați nume, urmează să le anunțăm oficial în următoarele zile. La nivel sportiv, sunt cei despre care am menționat. Nutriționistul, de exemplu, este tot la nivel sportiv”, a declarat Voicu, potrivit Radio Dinamo1948.

Andrei Nicolescu, "omul de fotbal" din conducerea lui Dinamo

Eugen Voicu a clarificat și poziția lui Andrei Nicolescu în cadrul clubului, unde a răspuns criticilor cum că Dinamo nu are în conducere un om de fotbal cu experiență administrativă. Nicolescu, care a jucat un rol important în revenirea Rapidului pe prima scenă a fotbalului românesc, are o experiență semnificativă atât ca fost fotbalist, cât și ca manager în cluburi de fotbal.

„Andrei Nicolescu este un om de fotbal. Are o experiență personală ca fotbalist și a mai fost manager în cluburi de fotbal, fiind conectat în această lume. Muncește enorm pentru a suplini lipsa unor persoane și efortul său este de apreciat. Avem și un director de scouting cu anvergură internațională, activ în Danemarca și Anglia, dar nu foarte vizibil publicului”, a explicat Voicu, conform sursei citate.

Mișcările din perioada de mercato

În ceea ce privește echipa, Dinamo se află în plin proces de pregătire pentru noul sezon. Zeljko Kopic este în negocieri pentru prelungirea contractului, iar clubul analizează posibile transferuri și reveniri de jucători după împrumuturi.

Reveniri după împrumuturi:

  • Denis Oncescu (Concordia Chiajna)
  • Andrei Florescu (Progresul Spartac)
  • Cristian Ionescu (CS Blejoi)
  • Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări:

  • Goncalo Gregorio
  • Daniel Iglesias
  • Ricardo Grigore
  • Neluț Roșu
  • Edgar Ie (contract încheiat)
  • Domagoj Pavicic (Aris Salonic, împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!