Dinamo pregătește o lovitură de proporții: ”Atunci putem veni cu un anunț”

Dinamo eugen voicu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:09
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:09

Dinamo pregătește schimbări înainte de startul sezonului 2024-2025, după ce a reușit să evite retrogradarea la limită.

Acum, ”câinii” pregătesc noul sezon, după ce staff-ul administrativ și cel tehnic vor face o analiză asupra sezonului recent încheiat. Până atunci, șase jucători au părăsit deja echipa pregătită de Zeljko Kopic.

Pe lângă schimbările de la nivelul lotului, cei de la Dinamo pregătesc schimbări și în acționariatul echipei, spune Eugen Voicu.

Acționarul majoritar din Red&White spune că, în această perioadă, ”câinii” poartă discuții cu oameni de afaceri care ar putea aduce un aport financiar important la club. 

Dacă totul va merge conform planului, noii acționari ar putea fi anunțați oficial într-o lună sau două, susține oficialul dinamovist.

Negocieri cu acționari pentru Dinamo: ”Atunci putem veni cu un anunț”

„Cei de la Renovatio merită aprecierile pentru că au crezut în proiectul nostru și au venit alături de noi singuri, nu i-a adus nimeni. Discuțiile au fost edificatoare și lucrurile au mers foarte repede înainte. Pe lângă Renovatio există și alți acționari care contribuie cu sume la dezvoltarea și creșterea activității clubului. Renovatio are cea mai mare contribuție, trebuie să recunoaștem lucrul ăsta, și este un suport care face diferența în cadrul acționarilor.

În perioada iunie-iulie-august, anul trecut, am fost eu cel care a adus sumele necesare pentru ce s-a întâmplat atunci. Noi suntem în discuții cu alți potențiali investitori, iar dacă lucrurile se întâmplă mai repede, atunci putem să venim într-o lună sau două cu anunț, dacă nu, probabil va mai dura. 

Performanțele sportive nu ne-au ajutat deloc și ceea ce credeam că se finalizează mai repede s-a amânat. În momentul în care discuțiile pe care le avem se finalizează, sperăm noi, cred că pentru toată lumea va fi o ușurare și o bucurie că vom avea asemenea noi acționari”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo1948.

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au preluat Dinamo în urmă cu mai bine de un an, prin intermediul Red&White, care deține pachetul majoritar de acțiuni la club. 

Împreună, cei doi au reușit să aducă liniștea financiară de care a avut nevoie clubul într-un moment delicat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!