Liga 1

Era "speranța" lui Gigi Becali, dar acum FC Voluntari a renunțat la el după doar trei meciuri. Unde va juca Robert Ion 

FC Voluntari a cedat un fotbalist la Academica Clinceni.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:25
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:37

Clubul antrenat de Liviu Ciubotariu a anunțat pe Facebook despărțirea de Robert Ion, mijlocaș de 21 de ani ce fusese împrumutat de la FCSB în această vară.

Robert Ion va juca la Clinceni

 

Robert Ion a apucat să joace doar trei meciuri la Voluntari. El va fi cedat la Academica Clinceni, unde se va pregati sub comanda lui Ilie Poenaru.

”Mulţumim, Robert Ion! Clubul FC Voluntari anunţă faptul că s-a despărţit de jucătorul Robert Ion! Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a fost transferat la Academica Clinceni şi va evolua sub comanda lui Ilie Poenaru.

Sosit în vara acestui an de la FCSB, Robert Ion a bifat 3 prezenţe în echipa noastră în cele 7 etape disputate. Îi mulţumim pentru efortul depus în tricoul formaţiei noastre şi îi dorim mult succes la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul postat de FC Voluntari pe contul oficial de Facbook.

Nu va fi prima oară când va juca la Clinceni. Robert Ion a ma fost în lotul lui Ilie Poenaru și în perioada 2018-2020, atunci când a adunat 65 de meciuri și 12 goluri în primele două ligi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies