Bianca Andreescu, out de la US Open după un meci de trei ore și jumătate, încheiat la ora 2 noaptea: cădere în gol în clasamentul WTA

Bianca Andreescu Maria Sakkari US Open 2021 Tenis Bianca Andreescu, out de la US Open după un meci de trei ore și jumătate, încheiat la ora 02 noaptea: cădere în gol în clasamentul WTA
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:22
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:37

Bianca Andreescu a pierdut un meci de trei ore și jumătate în optimile US Open 2021, în favoarea Mariei Sakkari. 

Bianca Andreescu a fost învinsă de Maria Sakkari în optimile US Open 2021, scor 7-6, 6-7, 3-6, după trei ore și treizeci de minute de joc. Partida s-a încheiat la ora 02:14, fus orar newyorkez și a văzut-o pe jucătoarea canadiană cu origini românești salvând trei mingi de meci în ciuda stării precare fizice acuzate în finalul meciului. 

A fost prima înfrângere suferită de Bianca Andreescu la US Open, canadianaca înregistrând un palmares de 10 victorii până la începutul confruntării cu jucătoarea din Grecia. Andreescu a jucat ca într-un picior finalul de set 3, arătând că resimte dureri la coapsa stângă, dar a rezistat eroic pentru a le oferi spectatorilor un show de zile mari. 

Bianca Andreescu, de pe locul 7 WTA până pe 20! 

În plus, partida s-a încheiat la cea mai târzie oră din istoria turneelor feminine derulate la New York, iar Maria Sakkari a ținut să le transmită un mesaj miilor de spectatori rămași în tribune la această oră improbabilă. ”Sper să nu întârziați la lucru,” a declarat grecoaica, în uralele suporterilor. 

Întrucât nu a participat în 2020, Bianca Andreescu a abordat această ediție cu obligația de a-și apăra punctele câștigate în 2019, când își adjudeca primul turneu de mare șlem al carierei. Din acest motiv, Andreescu va înregistra o coborâre semnificativă în ierarhia WTA, e pe locul 7, până pe a 20-a poziție. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!