"Ei vor fi capitanii echipei!" Arges Vintila a anuntat cine va purta banderola in mandatul sau la FCSB: "Sunt fotbalisti care pot capacita vestiarul"

Bogdan Arges Vintila, noul antrenor al FCSB-ului, a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

Bogdan Arges Vintila (47 de ani) este noul antrenor al FCSB-ului. El si-a preluat deja noile atributii si a sustinut astazi o conferinta de presa. Maine, FCSB intalneste Gaz Metan Medias.

Arges Vintila: "Pintilii si Tanase vor fi capitanii echipei"

Noul antrenor a declarat ca nu va schimba capitanii echipei. Mihai Pintilii si Florin Tanase vor ramane in aceasta postura. Pintilii e primul capitan, iar Tanase "vicele".

"Pintilii si Tanase raman capitanii echipei, sunt jucatori cu personalitate, fotbalisti care pot capacita echipa. Pentru moment ei raman capitanii", a spus Arges Vintila.

Arges Vintila: "Ne-am gandit la niste achizitii, da"

Antrenorul a mai declarat ca s-a gandit deja la niste transferuri si discuta cu patronul Becali.

"Ne-am gandit si la niste achizitii, dar sunt chestii de strategie, avem un lot numeros. Nu putem sa spunem nici cine ramane si cine pleaca. Transferurile se fac atunci cand se semneaza, pana atunci sunt doar vorbe. Sigur, ne dorim anumiti jucatori. Sunt probleme de bucatarie interena, nu vrea nici sa spun ca mi-i doresc pe Pascanu si Rus, nici sa spun ca nu mi-i doresc, sunt lucruri care se interpreteaza", a msi spus el.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT