"Ei vor fi capitanii echipei!" Arges Vintila a anuntat cine va purta banderola in mandatul sau la FCSB: "Sunt fotbalisti care pot capacita vestiarul"

Bogdan Arges Vintila, noul antrenor al FCSB-ului, a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

Bogdan Arges Vintila (47 de ani) este noul antrenor al FCSB-ului. El si-a preluat deja noile atributii si a sustinut astazi o conferinta de presa. Maine, FCSB intalneste Gaz Metan Medias.

Arges Vintila: "Pintilii si Tanase vor fi capitanii echipei"

Noul antrenor a declarat ca nu va schimba capitanii echipei. Mihai Pintilii si Florin Tanase vor ramane in aceasta postura. Pintilii e primul capitan, iar Tanase "vicele".

"Pintilii si Tanase raman capitanii echipei, sunt jucatori cu personalitate, fotbalisti care pot capacita echipa. Pentru moment ei raman capitanii", a spus Arges Vintila.

Arges Vintila: "Ne-am gandit la niste achizitii, da"

Antrenorul a mai declarat ca s-a gandit deja la niste transferuri si discuta cu patronul Becali.

"Ne-am gandit si la niste achizitii, dar sunt chestii de strategie, avem un lot numeros. Nu putem sa spunem nici cine ramane si cine pleaca. Transferurile se fac atunci cand se semneaza, pana atunci sunt doar vorbe. Sigur, ne dorim anumiti jucatori. Sunt probleme de bucatarie interena, nu vrea nici sa spun ca mi-i doresc pe Pascanu si Rus, nici sa spun ca nu mi-i doresc, sunt lucruri care se interpreteaza", a msi spus el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies