Meme Stoica, aproape de revenirea la FCSB dupa doar doua saptamani de exil autoimpus! Narcis Raducan: "E loc la FCSB! Nu ne calcam pe bataturi, ca stam intr-un picior"

Meme Stoica, aproape de revenirea la FCSB dupa doar doua saptamani de exil autoimpus! Narcis Raducan: "E loc la FCSB! Nu ne calcam pe bataturi, ca stam intr-un picior"

Mihai Stoica s-ar putea intoarce la FCSB mai repede decat s-ar fi crezut.

Plecat de la FCSB in urma cu doua saptamani intr-un exil autoimpus, care l-a facut pe Gigi Becali sa spuna ca "Meme se poate intoarce oricand, e prietenul meu, iar aici e a doua casa a lui", Mihai Stoica se pare ca s-a razgandit! Digisport scrie ca fostul director sportiv al vicecampioanei e deja pregatit pentru a-si relua atributiile. Interesant este ca intre timp la FCSB a sosit si Narcis Raducan, cel care a preluat exact functia lasata vacanta de Mihai Stoica.

Narcis Raducan: "Nu e nicio problema daca se intoarce MM, e loc la FCSB"

Narcis Raducan a comentat si el posibila revenire a lui Mihai Stoica la FCSB.

"Nu e nicio problema daca se intoarce MM, e binevenit. FCSB e un club mare, e loc. Daca asa decide patronul, foarte bine. Nu ne calcam pe picioare, ca stam intr-un picior", a spus actualul director sportiv al formatiei ros-albastre.

Gigi Becali: "Meme se poate intoarce oricand"

In momentul despartirii de Mihai Stoica, Gigi Becali i-a lasat usa deschisa acestuia.

"Meme e prietenul meu si se poate intoarce oricand la FCSB. Aici este a doua casa a lui", spunea patronul FCSB.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT