valeriu iftime FC Botosani FCSB Gigi Becali Superliga Valeriu Iftime

”Ei, da! Acum a zis?”. Valeriu Iftime, reacție genială după ce Becali a spus că-i trimite gratis pe Haruț și Oaidă la Botoșani

Valeriu Iftime a reacționat după ce Gigi Becali a spus că îi va trimite gratis jucători la Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 15:08
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 15:20

Supărat după primele rezultate din acest sezon, Becali a anunțat că vrea să se retragă din fotbal și să scape de jucătorii cu salarii mari de la FCSB. Printre ei se numără Denis Haruț și Răzvan Oaidă, transferați de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro, respectiv 660.000 de euro.

Mai în glumă, mai în serios, Becali a anunțat că îi va trimite pe cei doi înapoi la Botoșani, gratis, variantă ”aplaudată” de Valeriu Iftime.

  • Valeriu Iftime

Valeriu Iftime: ”Îți dai seama că i-aș lua cu brațele deschise”

"Ei, da! Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-as lua cu braţele deschise. Mihai (n.r. – Teja) hotărăşte, la momentul ăsta, noi cumva ne-am făcut lotul. Pe de altă parte, nu cred că domnul Becali va face gestul ăsta. E prea nervos, aseară nu i-a bătut nimeni decât Dugandzic.

Nu a fost niciun jucător care să ajungă la FCSB să continue forma şi să joace ce aşteptam de la ei. Eu nu cred, dar dacă Oaidă şi Haruţ sunt liberi, normal că aş vrea să îi iau. Vorbesc cu Mihai”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Reacție genială a lui Gigi Becali 

Finanțatorul vicecampioanei a vorbit despre cum l-a „păcălit” Valeriu Iftime, în special cu transferul lui Răzvan Oaidă, dezvăluind că e dispus să îi trimită înapoi gratis pe Oaidă și Haruț. Gigi Becali a și glumit spunând că în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan, luat tot de la FC Botoșani, a reușit „să păcălească și el” pe alții. 

„Vreau atacant, cum l-am păcălit eu pe Rotaru, așa m-a păcălit și pe mine Iftime. Râdeam eu de el, făceam eu mișto de el, el zicea: 'câinii latră, ursul merge! lasă că mă dau eu cățel, dar până la urmă te păcălesc eu și îți iau și banii!'

A râs de mine, de mi-a dat, ia-l și pe Oaidă, Moruțan, la el bine că i-am păcălit eu și pe alții. Tot am luat de la el, pe Haruț i-l dau gratis înapoi, și pe Oaidă. La Oaidă am luat și 10% dintr-un viitor transfer, că era marele fotbalist Oaidă, bă, să nu cumva să ia prea mulți bani”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!