Gigi Becali FCSB florin tanase Superliga Florin Tănase

VIDEO EXCLUSIV Cum a răspuns Gigi Becali, când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali își menține decizia de a se retrage din fotbal, supărat fiind după rezultatele modeste ale celor de la FCSB din acest start de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 11:13
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 12:58

Patronul celor de la FCSB speră ca transferul lui Florin Tănase în China să se materializeze. Noua echipă a acestuia este dispusă să plătească trei milioane de euro, adică exact suma cerută de Becali.

Gigi Becali, despre transferul lui Florin Tănase

„Să dea Dumnezeu să poată pleca Tănase, să iau trei milioane de euro, văd ce mai dau afară, poate scoatem bani pe ei. Am zis să vorbim cu impresarii, să văd ce pot să mai salvez, să mai diminuez, mai scap”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

  • Florin Tănase

Întrebat despre înlocuitorul lui Florin Tănase, Becali a fost categoric: „Nici cinci bani nu mai dau la fotbal!”

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

Florin Tănase joacă la echipa lui Gigi Becali din 2016, an în care a fost transferat pentru 1,5 milioane de euro de la Viitorul lui Gică Hagi.

În prezent, atacantul de 28 de ani este evaluat de site-urile de specialitate la 5,5 milioane de euro.

Noua echipă a lui Tănase a cheltuit sume fabuloase pentru transferuri

La noua sa echipă, Tănase va fi coleg cu Oscar, fostul star al lui Chelsea, pentru care chinezii au plătit nu mai puțin de 60 de milioane de euro pentru a-l transfera la începutul anului 2017.

Transferul nu va intra nici măcar în top 10 cele mai scumpe transferuri realizate de gruparea chineză. Primul loc este ocupat de Oscar, cu transferul său de 60 de milioane de euro de la Chelsea.

Podiumul este completat de alte nume importante ale fotbalului mondial. Brazilianul Hulk, transferat de la Zenit pentru 55 de milioane de euro în 2016, dar și Marko Arnautovic, pentru care chinezii au plătit 25 de milioane de euro pentru a-l transfera în 2019.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!